Youtube Trueview For Action

Iedereen kent ze wel, de video ads die worden getoond bij het openen van Youtube video’s. Deze effectieve en daarom uiterst populaire manier van adverteren heet Trueview For Action en wordt aangestuurd door Google Ads (het oude Adwords).

BEKIJK ONZE VASTE VIDEOTARIEVEN >>>

trueview for action videoproducties e2omedia

Zet ons in voor je Trueview For Action Videoproducties

E2omedia is gespecialiseerd in online videoproducties. Van complete commercials, greenscreen en whitescreen presentaties tot korte video ads met animaties en tekst. Onze videoproducties kunnen alle kanten op. Heb je een presentator of voice-over nodig? Geen probleem. Natuurlijk vind je het belangrijk dat de video wordt geproduceerd in je eigen look and feel. Daarvoor komen we het liefst naar jouw locatie en verwerken ook je eigen huisstijlelementen in de video’s. Wij zorgen voor het resultaat dat je voor ogen hebt.

BEKIJK ONZE PAKKETPRIJZEN >>>

youtube specialist e2omedia
videoproducties e2omedia

Trueview For Action Videoproducties met snelle oplevertijden

Tijd is geld en als je Trueview For Action in gaat zetten wil je niet maanden hoeven wachten op een videoproductie. Wij begrijpen dat en zorgen daarom voor snelle oplevertijden. Afhankelijk van de omvang van de videoproductie is onze gemiddelde oplevertijd 2-3 werkdagen. Bij opdrachten van grotere omvang is de oplevertijd bespreekbaar.

BEKIJK ONZE TRUEVIEW FOR ACTION VIDEO PAKKETTEN >>>

Wil je ook je Google Ads door ons laten beheren?

Heb je zelf geen tijd of kennis om Google Ads campagnes in te stellen en te beheren? Natuurlijk kunnen wij dat ook voor je doen. We zorgen voor geoptimaliseerde Trueview For Action campagnes waarbij we spitsen op ROI tegen een lage kostenstructuur. We beginnen altijd met kleine budgetten en schroeven pas op als we rendement zien.

BEKIJK ONZE VIDEOPRODUCTIES >>>

websites specialist e2omedia

Reviews

“De mannen van E2O Media zijn mijn helden. Niet alleen zijn ze zeer creatief en ontwerpen ze een prachtige website en pagina’s, maar ook staan ze altijd klaar met raad en daad. Problemen op de site zijn binnen mum van tijd verholpen. De persoonlijke service maakt E2O Media voor mij onvervangbaar.”
Angela van de Burgt, Liquido-Fashion
“Dankzij de kunde, kennis en creativiteit van de mensen van E2O Media werden al mijn wensen vertaald en omgezet in een heel mooie website. Ik ben zeer tevreden met het resultaat!”

“Jos en Hilbert ken ik al een aantal jaren en voor een nieuwe advertentie, aanpassingen op de website en bedrijfsfilms kan ik altijd bij hun terecht. De slogan van E2O Media is: Snel, vakkundig & full-service. En dat klopt volledig. Geen vage beloften maar to the point. Je weet waar je aan toe bent. Onze website ziet er niet alleen goed uit, maar haalt ook klanten binnen. Zelfs uit Limburg. Ook over onze YouTube film zijn we heel tevreden.”

Jan Kruithof, Kubus Heerenveen

Bekijk onze video’s!

[aiovg_category]

Meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op!

We vinden het altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen die ons enthousiasmeren met uitdagende projecten. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Laat dan een berichtje achter en we nemen dezelfde werkdag contact met je op voor het maken van een kosteloze en vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor of bij jou op de zaak.