Wij laten je Youtube kanaal gegarandeerd groeien!

We zorgen voor meer views, meer abonnee’s en AdSense inkomsten!

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 13 beoordelingen
Ja, laat mijn Youtube kanaal groeien!
youtube kanaal beheer e2omedia

Wie Youtube gebruikt weet hoeveel tijd het managen van een Youtube kanaal kost. Veel bedrijven en ondernemers hebben dan ook moeite om hun kanaal goed te managen wat vaak blijkt uit achterblijvende views en volgers ongeacht de kwaliteit van de video content. Goed kanaalmanagement kost veel tijd maar zorgt voor een enorme boost in je zichtbaarheid op het internet, meer conversies en een hogere ranking.

Met Youtube kanaalbeheer zorgen wij dat je organisch beter zichtbaar wordt in Youtube en Google door zowel je Youtube kanaal als de video content voor je te optimaliseren en te managen. Op conversies, kijkersloyaliteit en vindbaarheid.

We helpen je graag bij het opzetten van een Youtube marketing strategie en ontzorgen je hierin van A-Z. Van het opzetten van een Youtube kanaal tot het maximeren van je views en abonnee’s. Last but not least vertellen we je ook hoe je geld kunt verdienen met de inzet van AdSense. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op!

17 tips om je Youtube kanaal te boosten | Kanaalbeheer tarieven

e2omedia youtube kanaalbeheer

Dit is wat we voor je doen met Youtube kanaalbeheer

Je Youtube video content houdt niet op bij de upload.

Analyses en statistieken. Met behulp van de data uit Youtube Studio analyseren we je volledige kanaal en voeren we een nulmeting uit. Aan de hand van de analyse bepalen we de strategie. We rapporteren en evalueren de verbeteringen maandelijks.

Kanaal optimalisatie. Onze grafisch designers besteden aandacht aan je omslagfoto en avatar. Onze copywriters zorgen voor een pakkende about us tekst. Onze analisten stellen de generieke kanaal seetings voor je in.

Keyword analyses. Op welke trefwoorden en trefwoord combinaties wil je gevonden worden? Hoe verhoudt zich dit tov je video content? Met handige tools en strategische overleg situaties voeren we diepgaande keyword analyses voor je uit.

Optimalisatie van video content. We nemen de inhoud van je video content onder de loep en staan je bij met ons advies, kennis en ervaring. Ook voor additionele edits in bestaande video’s of nieuwe video producties kun je bij ons terecht.

Titels, omschrijvingen en tags. De basis van de vindbaarheid van je video’s. Wij zorgen voor converterende titels. Schrijven uitgebreide omschrijvingen en vullen steekwoorden in om je video content optimaal vindbaar te maken.

Comment beheer. Je publiek kan met comment reageren op je je video content. Wij ontnemen je de moeite van het reageren en beantwoorden de comments op de manier die jij wilt.

Eindschermen, kaarten en playlists.  We maken je video’s interactief. We houden je kijkers vast en zorgen dat ze op je kanaal blijven. Allemaal met commercieel gestylde eindschermen, interessante vragen en navigatievrije playlists!

Ondertiteling en vertalingen. We ondertitelen je video content en creëren een breder en zelf internationaal publiek. Met Nederlandse ondertiteling maken je plots interessant voor onze dove en slechthorende medemens.

Geld verdienen met Adsense. Door inzet van AdSense kun je met het tonen van Trueview For Action commercials van externe bedrijven in jouw video content geld verdienen. Wij regelen dit graag voor je in!

De voordelen van optimaal
Youtube kanaalbeheer

  • Conversie verhogend

  • Verhoogt het aantal views per video
  • Zichtbaarder in alle zoekmachines
  • Meer en relevantere abonnees

  • Creëert een breder publiek, zowel nationaal als internationaal
  • Versterkt de vindbaarheid van je website
videoproducties e2omedia

Ja, ik wil meer weten over Youtube Kanaalbeheer!

Loop je vast in Youtube? Wil je je views laten groeien? Weten hoe je geld kunt verdienen met Youtube en Adsense? Of heb je gewoon een vraag over Youtube? Vul je gegevens in en we nemen nog dezelfde dag contact met je op!