WordPress website inzetten als planner!

Jouw WordPress website kan meer dan je denkt!

De winkels mogen weer open op afspraak. Dat is in de huidige situatie natuurlijk goed nieuws, maar betekent ook dat je er een dagtaak bij hebt. Het bijhouden van deze planning kan ook kopzorgen bezorgen.

E2O Media biedt dé oplossing!

Wij zijn WordPress specialisten en kunnen jouw website verrijken met de optie om online afspraken te maken! Deze afspraken verschijnen automatisch in jouw agenda en jij houdt ten alle tijden de controle over de afspraken. Jij als winkelier biedt diverse tijdsloten en geeft daarbij aan hoeveel mensen er in dat tijdslot mogen komen. Zo voorkom je dubbele boekingen!

Nieuwsgierig geworden?

Neem gerust contact met ons op via info@e2omedia.nl of bel meteen naar 085 – 0516 871. We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek!

WordPress Bookings

Laat klanten hun eigen afspraak maken

Jij bepaalt welke opties er mogelijk zijn en houdt daarmee de controle

  • Bepaal de opties: Tijdvakken, buffer tussen afspraken etc.
  • Laat de klant de tijd kiezen: Geef je klant de flexibiliteit om zelf een tijd in te plannen, bijvoorbeeld 2 tijdsloten

Bij alle opties kun je ook tijdsloten blokkeren. Dit is handig als er tussentijds gedesinfecteerd moet worden bijvoorbeeld.

Meteen contact opnemen?

Wil jij meer informatie over hoe jij jouw WordPress website kan ombouwen tot bookings platform? Wij kunnen je van A tot Z helpen en begeleiden.

Heb je uiteindelijk alles tot in de puntjes online staan, dan kunnen wij jou ook helpen met het online adverteren. Wij adverteren o.a. op Google, Facebook en LinkedIn.

Eén of meerdere personen

Per tijdslot is er de mogelijkheid om aan te geven of het gaat om een afspraak voor 1 persoon of dat er meerdere personen tegelijk aanwezig mogen zijn. Ook hier hou jij de controle over het aantal personen. Deze instelling zorgt ervoor dat als de boeking vol zit er niet meer mensen kunnen aanmelden.

WooCommerce Bookings
WooCommerce Bookings

Afspraken direct in eigen agenda

Zodra een boeking voltooid is verschijnt deze automatisch in jouw eigen agenda. Deze kun je ten alle tijden updaten of aanpassen naar je eigen wensen.
Zijn er nog steeds mensen die bellen? Geen probleem! Voeg de boeking handmatig toe, de boeking wordt automatisch gesynchroniseerd met de online agenda.

Jouw WordPress website verrijken met deze bookings optie?

Wij helpen je graag!

E2O Media is al jaren gespecialiseerd in WordPress websites en wij kunnen je daarom uitstekend helpen hiermee!

afspraak inplannen