Converterende WooCommerce webshops?

woocommerce wordpress website webshop e2omedia
Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 13 beoordelingen

WooCommerce is het e-commerce systeem waarmee je je WordPress website uitbreid naar een professionele webshop. WooCommerce werkt naadloos samen met WordPress. WooCommerce stelt je in staat om elk denkbaar product te verkopen met behulp van oa van klant- en product management, checkout schermen en onsite betalingen.

E2O Media is gespecialiseerd in WooCommerce. Wij bouwen jouw WordPress website om naar een converterend, snelwerkend en krachtig e-commerce platform zoals jij dat wilt. Van techniek tot SEO. Van styling tot performance.

Laat je leiden door ons advies, kennis en kunde. We inventariseren je wensen en eisen vooraf, stellen een heldere offerte voor je op en betrekken je diep in het ontwikkelingsproces. Je weet precies waar je aan toe bent en kunt rekenen op een snelle oplevering.

Standaard features | Populaire uitbreidingen

Waarom kiezen voor WooCommerce?

Je verkoop aanbod is grenzeloos. Met WooCommerce kun je alles verkopen. Van fysieke producten tot downloadables. Van boekingen tot memberships. Van retail tot wholeseller. Van klein tot groot. En alles er tussenin.

Betrouwbaar en veilig. WooCommerce werkt op WordPress. Meer dan 34% van alle websites wereldwijd zijn in WordPress gebouwd. WordPress worden wereldwijd gecontroleerd door Sucuri (https://sucuri.net/) op globale veiligheid. Je zit dus safe.

Volledig beheer met één CMS. WooCommerce werkt op het CMS van WordPress. Alle content instellingen voor WooCommerce producten zijn dus volledige binnen je WordPress CMS menu te beheren. Gebruiksgemak!

Bouw de shop zoals JIJ dat wilt. WooCommerce is modulair opgebouwd. Je kunt de shop uitbreiden en samenstellen met een miljoenen aanbod van plugins wereldwijd. Betaald maar ook gratis!

Ongelimiteerd te programmeren. Net als WordPress is WooCommerce open source software. Wat betekent dat je vrij bent om wijzigingen en aanpassingen te maken zoals jij dat wilt. Er zitten geen limieten aan het aantal users, producten en bestellingen.

Onafhankelijk en universeel ondersteund. Maak gebruik van en deel kennis met WordPress en WooCommerce developers en communities wereldwijd om je eigen shop tot het maximum te brengen! Je bent onafhankelijk van developers.

De zekerheden van E2O Media

  • Alle aandacht voor jou

  • Jarenlange ervaring & expertise

  • 24/7 bereikbaar

  • Alle ingrediënten in eigen beheer

  • Flexibele voorwaarden

Videoproducties, Websites & Vormgeving E2O Media

Ja, neem contact met mij op over WooCommerce!

Heb je al een WordPress website die wilt uitbreiden? Wil je een nieuwe site laten bouwen? Of wil je gewoon hulp in WooCommerce? Vul je gegevens in en we helpen je graag verder!