Lokale SEO vergroot je lokale vindbaarheid

Home » Website optimalisatie » Lokale SEO

Wil je beter zichtbaar zijn in de zoekresultaten van Google wanneer gebruikers zoeken op jouw dienstverlening in jouw regio? Wij kunnen je daarbij heel goed helpen.

Eén van de eerste stappen is het bedenken van één of meerdere zoekwoorden. Dit kunnen ook gecombineerde zoektermen zijn die gerelateerd zijn aan jouw producten of diensten. Daarnaast maken we een handig overzicht van de plaatsen waar je gevonden wilt worden. Een belangrijke stap in dit proces is het schrijven van pakkende SEO teksten.

De teksten moeten goed taalgebruik bevatten, maar ook ‘Call-To-Actions’ gericht op jouw dienstverlening. Dit gaan we richten op de plaatsen waar jij gevonden wilt worden! Alle SEO instellingen stemmen we af op maximale vindbaarheid met behulp van onze geavanceerde tools.

Wat is jouw SEO score?

Voer hieronder jouw website URL en gegevens in en je komt erachter of jouw website goed scoort.

webdevelopment videoproducties

VRIJBLIJVEND GESPREK?

Wij laten je zien waar de kansen liggen en waar je snel resultaat kunt behalen. Deze ‘quick wins’ leggen we helder en duidelijk uit zodat jij er mee aan de slag kunt. Een dergelijk gesprek kost je niks, is vrijblijvend en levert je ten alle tijde goede informatie op!

Contact opnemen
webdevelopment videoproducties

Hoe gaan we te werk voor jouw lokale SEO

Voordat we aan de slag gaan maken we een duidelijk nulpunt. Dat houdt in dat we jouw website gaan scannen met onze geavanceerde software om een startpunt te creëren.

De resultaten van deze scan worden met je besproken. Aan de hand van de resultaten maken we een plan des campagne. We bepalen de KPI’s en doelstellingen over specifieke periodes. We sturen hierbij op conversie en ROI. Tijdens dit proces kunnen we van A tot Z alles voor je regelen.

Heb je al een webdeveloper of ICT’er?
Geen enkel probleem! Wij werken graag samen met andere bedrijven en kunnen hierbij als bemiddelaar optreden als je dat wil. Gemiddeld zijn de resultaten door de indexatie van Google binnen enkele weken zichtbaar.

Website optimalisatie

SEO
optimalisatie

Is jouw website niet vindbaar in Google? Laat ons je helpen! We laten je website optimaal in de resultaten verschijnen op de trefwoorden die jij belangrijk vindt.

Meer info

Lokale
SEO

Wil je beter zichtbaar zijn zoekresultaten van Google wanneer gebruikers zoeken op jouw dienstverlening in jouw regio? Wij kunnen zorgen dat je ook regionaal goed vindbaar bent.

Meer info

Conversie
optimalisatie

Converteert jouw website slecht of niet? Je hebt veel traffic op je site maar er gebeurt niets? Waarschijnlijk gaat er dan bij de ‘customer journey’ iets mis. Wij kunnen helpen.

Meer info

Zoekwoorden
analyse

Zoekwoorden (of trefwoorden) zijn termen, synoniemen en zinnen waarop jij gevonden wilt worden. Je verwerkt zoekwoorden in al je online teksten en social media.

Meer info

Wat onze klanten zeggen

Liefdevolle Aandacht

Tiny van der Zee

Ik ben al jaren klant bij E20 Media, en het bevalt me erg goed. Ik heb een onderhoud support abonnement voor mijn website Liefdevolleaandacht.nl, waardoor zij de dingen uit handen nemen die horen bij het onderhoud van een goede website. Dat geeft mij een gerust gevoel. Een website moet het gewoon goed doen, het is je visite kaartje. En als er iets is met mijn website pakken ze het meteen op. Bijna altijd dezelfde dag. Het contact is prettig en persoonlijk.

Wijkunnenmeer

Team Wijkunnenmeer

Wauw, wat ben ik blij dat ik bij jullie ben terechtgekomen! Een mooie website die het heel goed doet in Google. Maar dat is pas het begin. Door jullie klantgerichte en pro-actieve houding krijg ik vaak veel meer dan ik vraag. Of dan ik – als digibeet – zelf kan bedenken. In filmpjes laten jullie ons boven onszelf uitstijgen. De creativiteit spat er vanaf.

Administratiekantoor Kubus Heerenveen

Jan Kruithof

Jos en Hilbert ken ik al een aantal jaren en voor een nieuwe advertentie, aanpassingen op de website en bedrijfsfilms kan ik altijd bij hun terecht.
De slogan van E2Omedia is: Snel, vakkundig & Full-service. En dat klopt volledig.
Geen vage beloften en to the point. Je weet waar je aan toe bent.
Onze website ziet er niet alleen goed uit, maar haalt ook klanten binnen. Zelfs uit Limburg.
Ook over onze Youtube film zijn we heel tevreden.

Liquido Fashion & Angela Yoga

Angela vd Burgt

Top service en zeer prettige samenwerking. Echt een aanrader!

Allsize Webwinkel

Freek Attema

Bijzonder vernieuwend marketing bureau.
Maakt op geheel eigen wijze fantastische reclame boodschappen.
En het leuke is altijd met een vrolijke ondertoon.
Een echte aanrader voor bedrijven die op zoek zijn naar meer naamsbekendheid.

PensioenVizier

Marcel Wallage

Hilbert en Jos ken ik al weer een paar jaar. Ze geven mij en mijn bedrijf regelmatig gevraagde en ongevraagde(!) zeer gewaardeerde adviezen. Zowel de website als de campagnes zorgen ervoor dat de handel binnenkomt. Goede kerels met een goede dienstverlening.

Ondernemer

Nedal Muhtaseb

Deze kerels zijn inspirerend creatief, de tijd is gekomen om mijn website te laten schitteren.
Te gek!!

Key Consultancy & Key Productions

Rogier Trampe

Fijne gasten! Top website opgeleverd!

Ondernemer

Ramin Ezzat

Super service en afhandeling. Prijs kwaliteit super scherp! Bedankt!

Laat een review voor ons achter