GEVONDEN WORDEN IN GOOGLE?

Wij maken van jouw website een vindbaar conversie kanon!

Is jouw website niet vindbaar in Google? Of wordt je wel gevonden maar lukt het maar niet om bezoekers vast te houden en te converteren? Wil je leads en conversies op je site? Wij helpen je bij je quest!

In een strategie sessie brengen we je wensen in kaart. We koppelen je website aan onze geavanceerde systemen. We analyseren de site en creëren een nulmeting met behulp van onderbouwde rapportages uit geavanceerde software en tools.

We maken hierbij gebruik van Google Analytics, Woorank SEO software en Hotjar heatmapping en screens recordings zodat we het muis, klik en scroll gedrag van de gebruikers kunnen volgen.

De resultaten worden met je besproken. Aan de hand van de resultaten maken we een plan de campagne. Samen met jou bepalen we de KPI’s en doelstellingen over een specifieke periode. We sturen op conversie en ROI.

Je kunt ervoor kiezen om alle werkzaamheden door ons uit te laten voeren óf om het zelf te doen met onze handreikingen. En natuurlijk werken we graag samen met je eigen webdeveloper of ICT team.

We zorgen voor een leuke samenwerking mét resultaat!

webdevelopment

SEO OPTIMALISATIE

Vergroot de landelijke zichtbaarheid van je website in Google!

Is jouw website niet vindbaar in Google? Laat ons je helpen! We laten je website optimaal in de resultaten verschijnen op de trefwoorden die jij belangrijk vindt.

In een strategie sessie brengen we je wensen in kaart. We voeren een zoekwoorden onderzoek uit en koppelen je website aan onze geavanceerde systemen.

Meer info over SEO optimalisatie

LOKALE SEO

Vergroot de lokale vindbaarheid van je website met local SEO!

Wil je beter zichtbaar zijn zoekresultaten van Google wanneer gebruikers zoeken op jouw dienstverlening in jouw regio? Wij kunnen je daarbij heel goed helpen.

Samen met jou pinpointen we één of meerdere zoekwoorden of gecombineerde zoektermen gerelateerd aan jouw diensten. Daarnaast maken we een overzicht van de plaatsen waarin je graag gevonden wilt worden.

We schrijven pakkende SEO teksten met duidelijke Call To Actions gericht op je dienstverlening en de beoogde plaatsen of regio’s waarin je gevonden wilt worden.

Meer info over lokale SEO

CONVERSIE OPTIMALISATIE

Je hebt een website maar hij converteert niet. Je hebt veel traffic op je site maar er gebeurt niets. Geen leads en geen verkopen. Grote kans dat je klanten afhaken doordat de customer journey niet goed staat ingesteld, je boodschap onduidelijk is of simpelweg je site niet aantrekkelijk genoeg is. Daarin kunnen wij je helpen!

De customer journey, vrij vertaald klantreis, omvat het traject en alle contactpunten tussen een klant en een merk, product of dienst. In dit geval de klant reis op je website.
Binnen die klantreis spelen gevoel en duidelijkheid een significante rol om je bezoekers vast te houden en te laten converteren.

Meer info over conversie optimalisatie

ZOEKWOORDEN ANALYSE

Optimale vindbaarheid kan alleen met de juiste zoekwoorden. Met ons zoekwoordenonderzoek geven we je de sleutel tot topposities in Google.

Zoekwoorden of trefwoorden zijn al dan niet gecombineerde termen, synoniemen en zinnen waarop jij als websitehouder wilt worden gevonden op het internet. Je verwerkt zoekwoorden in je SEO teksten, je advertenties en op je social media.

Doordat zoekwoorden bestaan uit enkele woorden en gecombineerde woorden die in verschillende volgordes verschillende autoriteit hebben in Google is een zoekwoorden analyse geen gemakkelijke klus.

Meer info over zoekwoorden analyse