Website optimalisatie

Website optimalisatie brengt jou hoger in zoekmachines

Wij maken van jouw website een vindbaar conversie kanon met onze website optimalisatie dienst. Een plekje op de eerste pagina van Google, wie wil dat niet? Miljoenen mensen/bedrijven willen hetzelfde voor elkaar krijgen, dus je zult van goede huize moeten komen. Allereerst moet jouw website technisch optimaal zijn. Daarnaast is de content van groot belang en zo spelen er wel 200 voorwaarden mee. Wij gebruiker diverse tools om website optimalisatie uit te voeren.

Website optimalisatie voor meer conversie

Gevonden worden in zoekmachines als Google is 1 ding, maar als de klant eenmaal op jouw website zit moeten ze ook converteren. Valt het je op dat er veel mensen op de website zitten, maar converteert het niet naar klanten? Ook daar kunnen wij je helpen!

Werkwijze
In een strategiesessie brengen we je wensen in kaart. We koppelen je website aan onze geavanceerde systemen. We analyseren de site en creëren een nulmeting met behulp van onderbouwde rapportages uit geavanceerde software en tools. De resultaten worden met je besproken. Aan de hand van de resultaten maken we een plan en samen met jou bepalen we de KPI’s en doelstellingen over een specifieke periode. We sturen op conversie en ROI.

Je kunt ervoor kiezen om alle werkzaamheden door ons uit te laten voeren óf om het zelf te doen met onze handreikingen. Natuurlijk werken we ook graag samen met je eigen webdeveloper of ICT team als die er is.

We zorgen voor een leuke samenwerking mét resultaat!

Wat is jouw SEO score?

Voer hieronder jouw website URL en gegevens in en je komt erachter of jouw website goed scoort.

Website optimalisatie

SEO
optimalisatie

Is jouw website niet vindbaar in Google? Laat ons je helpen! We laten je website optimaal in de resultaten verschijnen op de trefwoorden die jij belangrijk vindt.

Meer info

Lokale
SEO

Wil je beter zichtbaar zijn zoekresultaten van Google wanneer gebruikers zoeken op jouw dienstverlening in jouw regio? Wij kunnen zorgen dat je ook regionaal goed vindbaar bent.

Meer info

Conversie
optimalisatie

Converteert jouw website slecht of niet? Je hebt veel traffic op je site maar er gebeurt niets? Waarschijnlijk gaat er dan bij de ‘customer journey’ iets mis. Wij kunnen helpen.

Meer info

Zoekwoorden
analyse

Zoekwoorden (of trefwoorden) zijn termen, synoniemen en zinnen waarop jij gevonden wilt worden. Je verwerkt zoekwoorden in al je online teksten en social media.

Meer info

Wij delen ook graag onze kennis met je

Heb je vragen gekregen? Mail of bel ons gerust!

Alle BLOGS

VRIJBLIJVEND GESPREK?

Wij laten je zien waar de kansen liggen en waar je snel resultaat kunt behalen. Deze ‘quick wins’ leggen we helder en duidelijk uit zodat jij er mee aan de slag kunt. Een dergelijk gesprek kost je niks, is vrijblijvend en levert je ten alle tijde goede informatie op!

Contact opnemen
vrijblijvend gesprek
vrijblijvend gesprek