WordPress website onderhoud is belangrijk voor de veiligheid

Home » Webdevelopment » WordPress Website » WordPress website onderhoud

WordPress is zoals ze dat noemen een open source systeem. Ontwikkelaars kunnen het platform dus constant verbeteren en updaten. Het updaten van WordPress, thema’s en plug-ins heeft 3 belangrijke redenen; veiligheid verbeteren, oplossen van fouten, nieuwe (verbeterde) functionaliteiten. Lees hieronder waarom je je WordPress website moet updaten, of ga meteen naar de tarieven voor het onderhoud.

Veiligheid verbeteren

De veiligheid van jouw website is natuurlijk het belangrijkste. Je wilt niet dat hackers om wat voor reden dan ook in jouw website kunnen komen. Helemaal niet wanneer je gevoelige informatie bewaart van klanten. Hackers leren trucjes om binnen te komen en ontwikkelaars proberen ze daarin steeds een stap voor te blijven d.m.v. updates. Is er dus een update beschikbaar, niet nadenken maar installeren. Meestal is het updaten geen probleem, maar er kan soms een probleem om de hoek komen kijken en dat wil je natuurlijk niet. Neem daarom contact op met je webdeveloper. Wij verzorgen voor talloze bedrijven de updates en doen dat voor een vast bedrag per maand. Op die manier ben je verzekerd van een veilige website.

Oplossen van fouten

Waar gewerkt wordt maakt men fouten. Het ontwikkelen van software (en de implementatie ervan) kan uiterst ingewikkeld zijn. Het gebeurt daarom ook wel eens dat er fouten in de software zitten. De ontwikkelaars zitten hier bovenop en proberen daarom zo snel mogelijk updates uit te rollen met de oplossing voor de fout.

Nieuwe (verbeterde) functionaliteiten

Op basis van kritiek van de gebruikers en nieuwe ideeën in het algemeen wordt software continu verbeterd. Dit geldt dus ook voor WordPress. In de afgelopen jaren is WordPress enorm veranderd en zijn er functionaliteiten bijgekomen. Deze ontwikkeling staat niet stil.
Lees bij de komst van nieuwe updates de release notes eens door. Misschien zijn er wel functionaliteiten toegevoegd waar je enorm veel aan hebt maar waar je niet achter was gekomen zonder de release notes te lezen.

WordPress website onderhoud door professionals

Wij verzorgen al jaren voor legio klanten de WordPress updates. Dit doen wij voor een vast bedrag per maand. Dit bedrag varieert op basis van het aantal plug-ins en of je wel of geen webshop hebt.

Loop geen onnodig risico en besteed het uit.

Avada Brons

29,95p/mnd
 • Voor websites tot 10 plugins
 • Maandelijkse updates CMS
 • Maandelijkse updates Avada
 • Maandelijkse updates Plugins
 • Inclusief nacontrole per update

Avada Zilver

39,95p/mnd
 • Voor websites tot 25 plugins
 • Maandelijkse updates CMS
 • Maandelijkse updates Avada
 • Maandelijkse updates Plugins
 • Inclusief nacontrole per update

Avada Goud

74,95p/mnd
 • Voor websites tot 55 plugins
 • Wekelijkse updates CMS
 • Wekelijkse updates Avada
 • Wekelijkse updates Plugins
 • Inclusief nacontrole per update

Waarom een WordPress website?

#1 – Gebruiksgemak

WordPress is voor iedereen! WordPress is gemakkelijk te leren. Wij bouwen je WordPress website zelfs zo dat je hoeft te kunnen programmeren. Je content staat letterlijk in 5 minuten online. Natuurlijk helpen we je op weg!

#2 – Veelzijdig

WordPress is modulair opgebouwd. Dat betekent dat je je WordPress website kunt uitbreiden zoals jij dat wilt. Met zowel gratis als betaalde plug-ins. Standaard zitten onze WordPress boordevol mogelijkheden waardoor je eigen niets meer nodig hebt.

#3 – Google loves WordPress

Je wilt dat jouw website vindbaar is in Google. WordPress is zeer zoekmachine vriendelijk. Je hoeft geen WordPress nerd te zijn om je site vindbaar te maken. Natuurlijk stellen we alles in de basis voor je in.

#4 – Ongelimiteerd programmeren

WordPress is open source software. Wat betekent dat je vrij bent om wijzigingen en aanpassingen te maken in scripts en broncode. Dat mag je zelf doen of je laat het aan ons over.

#5 – Het populairste CMS ter wereld

WordPress is het populairste open-source content management systeem ter wereld. Meer dan 34% van alle websites wereldwijd zijn in WordPress gebouwd. Van WordPress krijg je echt geen spijt.

#6 – Betrouwbaar en veilig

WordPress worden globaar gecontroleerd door Sucuri (https://sucuri.net/) maar ook wij zorgen dat je site veilig wordt opgeleverd. We beschermen je tegen o.a. tegen spam en schermen je loginpagina af voor hackers.

VRIJBLIJVEND GESPREK?

Wij laten je zien waar de kansen liggen en waar je snel resultaat kunt behalen. Deze ‘quick wins’ leggen we helder en duidelijk uit zodat jij er mee aan de slag kunt. Een dergelijk gesprek kost je niks, is vrijblijvend en levert je ten alle tijde goede informatie op!

Contact opnemen
vrijblijvend gesprek
vrijblijvend gesprek

Onze
werkwijze

De mogelijkheden bij een WordPress website zijn oneindig en de wensen van onze klanten zijn verschillend. Een goede WordPress website is en blijft altijd maatwerk. Om er voor te zorgen dat jij de website krijgt die je wil volgen wij altijd deze stappen.

Lees meer

Inbegrepen
functionaliteiten

Natuurlijk bouwen wij WordPress websites met het oog op de toekomst. Daarom kiezen we heel bewust voor het Avada WordPress theme. Avada is een multifunctioneel theme dat flexibel te stylen is met behulp van onze kennis van HTML en CSS.

Lees meer

WordPress website
onderhoud

Een website up-to-date houden is erg belangrijk i.v.m. de veiligheid en hackers. Laat ons je WordPress website onderhouden. Wij werken met overzichtelijke maandtarieven en onderhouden jouw website al vanaf € 19,95 per maand.

Lees meer