WordPress Website

WORDPRESS WEBSITE
LATEN MAKEN?

VINDBAAR, GEBRUIKSVRIENDELIJK EN RESPONSIVE

Home » Webdevelopment » WordPress Website

Je wilt een WordPress website laten ontwikkelen. Een website die jouw verhaal vertelt. Een toekomstbestendige en overtuigende website die vindbaar is en jou voorziet van aandacht, klanten en omzet. Kortom, je zoekt een professionele website en dat vraagt een professionele aanpak.

Professioneel advies

Wij zijn gespecialiseerd in krachtige WordPress websites. We hebben enorme kennis en jarenlange ervaring in WordPress, themes en plugins. We ontwikkelen jouw site zoals jij dat wilt zonder voorafgaande ontwikkelingskosten.

Laat je leiden door ons advies, kennis en kunde in WordPress. We inventariseren je wensen en eisen vooraf, stellen een heldere offerte voor je op en betrekken je diep in het ontwikkelingsproces van je website. Je weet precies waar je aan toe bent en kunt rekenen op een snelle oplevering!

Lees je hier in over de mogelijkheden van WordPress

WordPress website

Onze
werkwijze

De mogelijkheden bij een WordPress website zijn oneindig en de wensen van onze klanten zijn verschillend. Een goede WordPress website is en blijft altijd maatwerk. Om er voor te zorgen dat jij de website krijgt die je wil volgen wij altijd deze stappen.

Lees meer

Inbegrepen
functionaliteiten

Natuurlijk bouwen wij WordPress websites met het oog op de toekomst. Daarom kiezen we heel bewust voor het Avada WordPress theme. Avada is een multifunctioneel theme dat flexibel te stylen is met behulp van onze kennis van HTML en CSS.

Lees meer

WordPress website
onderhoud

Een website up-to-date houden is erg belangrijk i.v.m. de veiligheid en hackers. Laat ons je WordPress website onderhouden. Wij werken met overzichtelijke maandtarieven en onderhouden jouw website al vanaf € 19,95 per maand.

Lees meer

VOORBEELDEN VAN ONZE WEBSITES

Bekijk alles

Nieuwsgierig naar
de mogelijkheden?

085 – 0516 871

Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 en 17:30.

Contact opnemen

Waarom een WordPress website?

#1 – Gebruiksgemak

WordPress is voor iedereen! WordPress is gemakkelijk te leren. Wij bouwen je WordPress website zelfs zo dat je hoeft te kunnen programmeren. Je content staat letterlijk in 5 minuten online. Natuurlijk helpen we je op weg!

#2 – Veelzijdig

WordPress is modulair opgebouwd. Dat betekent dat je je WordPress website kunt uitbreiden zoals jij dat wilt. Met zowel gratis als betaalde plug-ins. Standaard zitten onze WordPress boordevol mogelijkheden waardoor je eigen niets meer nodig hebt.

#3 – Google loves WordPress

Je wilt dat jouw website vindbaar is in Google. WordPress is zeer zoekmachine vriendelijk. Je hoeft geen WordPress nerd te zijn om je site vindbaar te maken. Natuurlijk stellen we alles in de basis voor je in.

#4 – Ongelimiteerd programmeren

WordPress is open source software. Wat betekent dat je vrij bent om wijzigingen en aanpassingen te maken in scripts en broncode. Dat mag je zelf doen of je laat het aan ons over.

#5 – Het populairste CMS ter wereld

WordPress is het populairste open-source content management systeem ter wereld. Meer dan 34% van alle websites wereldwijd zijn in WordPress gebouwd. Van WordPress krijg je echt geen spijt.

#6 – Betrouwbaar en veilig

WordPress worden globaar gecontroleerd door Sucuri (https://sucuri.net/) maar ook wij zorgen dat je site veilig wordt opgeleverd. We beschermen je tegen o.a. tegen spam en schermen je loginpagina af voor hackers.

Wat onze klanten zeggen

Liefdevolle Aandacht

Tiny van der Zee

Ik ben al jaren klant bij E20 Media, en het bevalt me erg goed. Ik heb een onderhoud support abonnement voor mijn website Liefdevolleaandacht.nl, waardoor zij de dingen uit handen nemen die horen bij het onderhoud van een goede website. Dat geeft mij een gerust gevoel. Een website moet het gewoon goed doen, het is je visite kaartje. En als er iets is met mijn website pakken ze het meteen op. Bijna altijd dezelfde dag. Het contact is prettig en persoonlijk.

Wijkunnenmeer

Team Wijkunnenmeer

Wauw, wat ben ik blij dat ik bij jullie ben terechtgekomen! Een mooie website die het heel goed doet in Google. Maar dat is pas het begin. Door jullie klantgerichte en pro-actieve houding krijg ik vaak veel meer dan ik vraag. Of dan ik – als digibeet – zelf kan bedenken. In filmpjes laten jullie ons boven onszelf uitstijgen. De creativiteit spat er vanaf.

Administratiekantoor Kubus Heerenveen

Jan Kruithof

Jos en Hilbert ken ik al een aantal jaren en voor een nieuwe advertentie, aanpassingen op de website en bedrijfsfilms kan ik altijd bij hun terecht.
De slogan van E2Omedia is: Snel, vakkundig & Full-service. En dat klopt volledig.
Geen vage beloften en to the point. Je weet waar je aan toe bent.
Onze website ziet er niet alleen goed uit, maar haalt ook klanten binnen. Zelfs uit Limburg.
Ook over onze Youtube film zijn we heel tevreden.

Liquido Fashion & Angela Yoga

Angela vd Burgt

Top service en zeer prettige samenwerking. Echt een aanrader!

Allsize Webwinkel

Freek Attema

Bijzonder vernieuwend marketing bureau.
Maakt op geheel eigen wijze fantastische reclame boodschappen.
En het leuke is altijd met een vrolijke ondertoon.
Een echte aanrader voor bedrijven die op zoek zijn naar meer naamsbekendheid.

PensioenVizier

Marcel Wallage

Hilbert en Jos ken ik al weer een paar jaar. Ze geven mij en mijn bedrijf regelmatig gevraagde en ongevraagde(!) zeer gewaardeerde adviezen. Zowel de website als de campagnes zorgen ervoor dat de handel binnenkomt. Goede kerels met een goede dienstverlening.

Ondernemer

Nedal Muhtaseb

Deze kerels zijn inspirerend creatief, de tijd is gekomen om mijn website te laten schitteren.
Te gek!!

Key Consultancy & Key Productions

Rogier Trampe

Fijne gasten! Top website opgeleverd!

Ondernemer

Ramin Ezzat

Super service en afhandeling. Prijs kwaliteit super scherp! Bedankt!

Laat een review voor ons achter

Wij delen ook graag onze kennis met je

Heb je vragen gekregen? Mail of bel ons gerust!

Alle BLOGS