Plug-ins voor WooCommerce webshops

Home » Webdevelopment » WooCommerce Webshop » Populaire plug-ins voor WooCommerce Webshops

Evenals WordPress is WooCommerce open source software wat betekent dat de broncode openbaar is gesteld. De ontwikkeling van WooCommerce webshops en uitbreidingen blijft daarmee niet beperkt tot één developer, letterlijk iedere developer ter wereld kan en mag er mee werken. Zodoende zijn er miljoenen kant-en-klare plug-ins beschikbaar. Zowel betaald als gratis.

Hoeveel plug-ins mag een WordPress WooCommerce webshop bevatten?

Alhoewel een WooCommerce webshop in theorie ongelimiteerd uitgebreid kan worden hangt dit ook sterk af van het soort plug-in maar ook externe factoren zoals hosting en caching methodes. Hoe meer uitbreidingen des te meer capaciteit van een shop wordt gevergd. Daarnaast schuilt er een gevaar in het gebruik van gratis plug-ins die vaak geen ondersteuning en updates kennen waardoor ze instabiel kunnen worden en schade aan kunnen brengen (conflicteren) in de shop.

Overall bevat de gemiddelde WooCommerce webshop ca 55 plug-ins. Wij adviseren alleen gebruik te maken van betaalde, bewezen plug-ins.

Naast eventuele uitbreidingen heeft WooCommerce zelf ook al veel te bieden. Wij hebben een overzicht gemaakt, die lees je hier.

Plug-Ins

Populaire plug-ins voor WooCommerce

#1 – Facturatie en pakbonnen plug-ins

Standaard zit er geen facturatie of pakbon module in WooCommerce. Je kunt er oa voor kiezen om een PDF factuur of HTML factuur te versturen. Hiervoor zijn diverse plug-ins beschikbaar, laat ons je adviseren.

#2 – Payment providers

De meeste B2C klanten betalen het liefst met populaire betaalmiddelen als iDeal, Creditcard of betaling achteraf. Hiervoor zijn diverse uitbreidingen beschikbaar, laat ons je adviseren.

#3 – Boekbare producten

Geef je trainingen, heb je een kapsalon of reisbureau? Dan wil je gebruik maken van een boekbaar product waar je de klant de mogelijkhheid om een datum te reserveren en af te rekenen als een product. Hiervoor zijn diverse plug-ins beschikbaar, laat ons je adviseren.

#4 – Conditionele verzendingen

Geef je je klanten alleen gratis verzendingen of aangepaste verzendkosten bij een bepaalde afname of eindbedrag? Dan heb je deze absoluut nodig. Hiervoor zijn diverse plug-ins beschikbaar, laat ons je adviseren.

#5 – Specifieke imports en exports

Wil je een export maken van je orders? Je klantendatabase? Heb je een export van een eerdere shop die je wilt implenteren in je nieuwe WooCommerce webshop? Laat ons je adviseren.

#6 – Wholesale plug-ins

Wil je je site naast consumenten ook geschikt maken voor de zakelijk markt? Dan is het van belang om te weten welke voorwaarden je ze mee geeft. Zakelijk klanten willen bijvoorbeeld geen BTW zien en hebben misschien kortingen van je gekregen. Het is mogelijk om verschillende rollen en verschillende tarieven te tonen voor zowel consumenten als wholeseller. Laat je door ons adviseren.

VRIJBLIJVEND GESPREK?

Wij laten je zien waar de kansen liggen en waar je snel resultaat kunt behalen. Deze ‘quick wins’ leggen we helder en duidelijk uit zodat jij er mee aan de slag kunt. Een dergelijk gesprek kost je niks, is vrijblijvend en levert je ten alle tijde goede informatie op!

Contact opnemen
vrijblijvend gesprek
vrijblijvend gesprek

Onze
werkwijze

De mogelijkheden bij een WooCommerce webshop zijn oneindig en de wensen van onze klanten zijn verschillend. Een goede webshop is en blijft altijd maatwerk. Omdat er hoge prijsverschillen zitten in het bouwen van WordPress website kan je oordeel enigszins vertroebeld raken. Dit is ónze werkwijze.

Lees meer

WooCommerce
functionaliteiten

WooCommerce is een platform die zich makkelijk laat uitbreiden. Dit kan door middel van gratis én betaalde plug-ins. Maar WooCommerce zit van zichzelf ook al boordevol functies. Deze functies zijn gericht op de consumentenmarkt en wij hebben ze voor je op een rij gezet.

Lees meer

Populaire uitbreidingen
(plug-ins)

Evenals WordPress is WooCommerce open source software wat betekent dat de broncode openbaar is gesteld. De ontwikkeling van WooCommerce webshops en uitbreidingen blijft daarmee niet beperkt tot één developer. Letterlijk iedere developer ter wereld kan en mag er mee werken.

Lees meer