WooCommerce Webshop

WooCommerce Webshop
laten bouwen?

WooCommerce webshop bouwen wij regelmatig

Home » Webdevelopment » WooCommerce Webshop

WooCommerce is het e-commerce van WordPress. Hiermee breid je je website uit naar een professionele webshop. WooCommerce werkt naadloos samen met WordPress en stelt je in staat om elk denkbaar product te verkopen. Bij een WooCommerce webshop zit o.a. klant- en product management, checkout schermen en onsite betalingen.

Converterende webshops

E2O Media is gespecialiseerd in WooCommerce. Wij bouwen jouw webshop om naar een converterend, snelwerkend en krachtig e-commerce platform zoals jij dat wilt. Van techniek tot SEO. Van styling tot performance.

Laat je leiden door ons advies, kennis en kunde. We inventariseren je wensen en eisen vooraf, stellen een heldere offerte voor je op en betrekken je diep in het ontwikkelingsproces. Je weet precies waar je aan toe bent en kunt rekenen op een snelle oplevering.

WooCommerce webshop

Onze
werkwijze

De mogelijkheden bij een WooCommerce webshop zijn oneindig en de wensen van onze klanten zijn verschillend. Een goede webshop is en blijft altijd maatwerk. Omdat er hoge prijsverschillen zitten in het bouwen van WordPress website kan je oordeel enigszins vertroebeld raken. Dit is ónze werkwijze.

Lees meer

WooCommerce
functionaliteiten

WooCommerce is een platform die zich makkelijk laat uitbreiden. Dit kan door middel van gratis én betaalde plug-ins. Maar WooCommerce zit van zichzelf ook al boordevol functies. Deze functies zijn gericht op de consumentenmarkt en wij hebben ze voor je op een rij gezet.

Lees meer

Populaire uitbreidingen
(plug-ins)

Evenals WordPress is WooCommerce open source software wat betekent dat de broncode openbaar is gesteld. De ontwikkeling van WooCommerce webshops en uitbreidingen blijft daarmee niet beperkt tot één developer. Letterlijk iedere developer ter wereld kan en mag er mee werken.

Lees meer

Voorbeelden van onze webshops

Bekijk alles

Nieuwsgierig naar
de mogelijkheden?

085 – 0516 871

Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 en 17:30.

Contact opnemen

Waarom een WooCommerce webshop?

#1 – Je verkoop aanbod is grenzeloos

Met WooCommerce kun je alles verkopen. Van fysieke producten tot downloadables. Van boekingen tot memberships. Van retail tot wholeseller. Van klein tot groot. En alles er tussenin.

#2 – Veilig en betrouwbaar

WooCommerce werkt op WordPress. Meer dan 34% van alle websites wereldwijd zijn in WordPress gebouwd. WordPress worden wereldwijd gecontroleerd door Sucuri (https://sucuri.net/) op globale veiligheid. Je zit dus safe.

#3 – Volledig beheer met 1 CMS

WooCommerce werkt op het CMS van WordPress. Alle content instellingen voor WooCommerce producten zijn dus volledige binnen je WordPress CMS menu te beheren. Gebruiksgemak!

#4 – Bouw de shop zoals jij wilt

WooCommerce is modulair opgebouwd. Je kunt de shop uitbreiden en samenstellen met een miljoenen aanbod van plugins wereldwijd. Betaald maar ook gratis!

#5 – Ongelimiteerd programmeren

Net als WordPress is WooCommerce open source software. Wat betekent dat je vrij bent om wijzigingen en aanpassingen te maken zoals jij dat wilt. Er zitten geen limieten aan het aantal users, producten en bestellingen.

#6 – Onafhankelijk en universeel ondersteund

Maak gebruik van en deel kennis met WordPress en WooCommerce developers en communities wereldwijd om je eigen shop tot het maximum te brengen! Je bent onafhankelijk van developers.

Wij delen ook graag onze kennis met je

Heb je vragen gekregen? Mail of bel ons gerust!

Alle BLOGS