Magento Webshop

MAGENTO WEBSHOP
LATEN MAKEN?

Magento is het e-commerce platform van Adobe

Home » Webdevelopment » Magento Webshop

Magento is net als WordPress een platform waarop websites gebouwd worden. Elk met haar eigen functies, voordelen en nadelen. Magento is het welbekende e-commerce platform van Adobe en wordt heel veel ingezet bij het bouwen van webshops over de hele wereld. Wij adviseren je graag bij het maken van de juiste keuze. De juiste keuze is geheel afhankelijk van je situatie, je wensen en je budget.

Ik heb al een Magento webshop

Wanneer je reeds up and running bent met je Magento 1 webshop dan zal het geen verrassing voor je zijn dat je binnenkort een keuze zult moeten maken. Zoals je waarschijnlijk weet is Magento 2 in 2015 gelanceerd en wordt Magento 1 niet meer volledig ondersteund.

Hoe langer je wacht hoe meer fixes en work arounds je moet maken om je shop waterdicht te houden. Deze oplossingen kosten geld en er zal een moment komen dat het niet meer gaat. Om paniek te voorkomen zou het een goed idee kunnen zijn om alvast een informatief gesprek met ons aan te gaan over de mogelijkheden. Plat gezegd heb je 3 opties.

Optie 1

Doorgaan in Magento 1 vanuit de gedachte we zien wel hoe het komt…Met alle gevolgen van dien.

Optie 2

Een nieuwe shop bouwen in Magento 2 zodat je weer toekomstbestendig bent en zorgeloos verder kunt ondernemen.

Optie 3

Een nieuwe shop bouwen in WordPress waarmee je ook onbezorgd en toekomstbestendig verder kunt ondernemen.

Update van Magento webshop 1 naar Magento 2 is niet eenvoudig

Zowel in situatie 2 als 3 komt het er op neer dat je opnieuw een shop moet bouwen. Van Magento 1 naar 2 is helaas niet simpelweg een upgrade of update te doen. Dus als je dan toch opnieuw een webshop moet laten bouwen dan luidt ons advies om de mogelijkheden goed te bekijken en WordPress zeker niet uit te sluiten.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met onze experts zodat je snel weet waar je aan toe bent, wij helpen je graag.

Meer info over WordPress
magento webshop

Wij delen ook graag onze kennis met je

Heb je vragen gekregen? Mail of bel ons gerust!

Alle BLOGS
webdevelopment videoproducties

VRIJBLIJVEND GESPREK?

Wij laten je zien waar de kansen liggen en waar je snel resultaat kunt behalen. Deze ‘quick wins’ leggen we helder en duidelijk uit zodat jij er mee aan de slag kunt. Een dergelijk gesprek kost je niks, is vrijblijvend en levert je ten alle tijde goede informatie op!

Contact opnemen
webdevelopment videoproducties