WEBDEVELOPMENT ZONDER GRENZEN

Samen met jou ontwerpen we een conversiegerichte website voor het grote publiek.

We bepalen en optimaliseren samen jouw boodschap die we vertalen naar een strak design afgestemd op je doelgroep. Aan de hand van jouw marketingstrategie spitsen we op converterende call to actions. Desgewenst verzorgen we aanvullende copywriting, video en fotografie.

Al onze websites bevatten van standaard al 1001 mogelijkheden. Wil je toch specifieke mogelijkheden in je site? Samen kijken we dan naar aanvullende mogelijkheden en functionaliteiten binnen de website.

Iedere website die we bouwen is stabiel, snel en gebruiksvriendelijk. We hebben een 100% tevredenheidsgarantie, duidelijke offertes en betrekken je intens in het bouwproces.

Webdevelopment zonder fratsen. Fullservice.

webdevelopment

WORDPRESS WEBSITE

Je wilt een WordPress website laten ontwikkelen. Een Wordress website die jouw verhaal vertelt. Een toekomstbestendige en overtuigende WordPress website die vindbaar is en jou voorziet van aandacht, klanten en omzet. Kortom, je zoekt een professionele WordPress website en dat vraagt een professionele aanpak.

Wij zijn gespecialiseerd in prachtige en krachtige WordPress websites. We hebben enorme kennis en jarenlange ervaring in WordPress, themes en plugins. We ontwikkelen jouw WordPress website zoals jij dat wilt zonder voorafgaande ontwikkelingskosten.

Laat je leiden door ons advies, kennis en kunde in WordPress. We inventariseren je wensen en eisen vooraf, stellen een heldere offerte voor je op en betrekken je diep in het ontwikkelingsproces van je WordPress website. Je weet precies waar je aan toe bent en kunt rekenen op een snelle oplevering!

Waarom WordPress

  • Gebruiksgemak
  • Ongelimiteerd programmeren
  • Veelzijdig
  • Het populairste CMS ter wereld
  • Google loves WordPress
  • Betrouwbaar en veilig
Meer info over WordPress

WOOCOMMERCE WEBSHOP

WooCommerce is het e-commerce systeem waarmee je je WordPress website uitbreid naar een professionele webshop. WooCommerce werkt naadloos samen met WordPress. WooCommerce stelt je in staat om elk denkbaar product te verkopen met behulp van oa van klant- en product management, checkout schermen en onsite betalingen.

E2O Media is gespecialiseerd in WooCommerce. Wij bouwen jouw WordPress website om naar een converterend, snelwerkend en krachtig e-commerce platform zoals jij dat wilt. Van techniek tot SEO. Van styling tot performance.

Laat je leiden door ons advies, kennis en kunde. We inventariseren je wensen en eisen vooraf, stellen een heldere offerte voor je op en betrekken je diep in het ontwikkelingsproces. Je weet precies waar je aan toe bent en kunt rekenen op een snelle oplevering.

Meer info over WooCommerce

WORDPRESS THEME AVADA

Theme Avada is het best verkochte WordPress thema allertijden en een goede keuze voor iedere WordPress gebruiker. Theme Avada is een multifuntioneel WordPress thema boordevol mogelijkheden dat je kunt stijlen zoals je wilt mits je de kennis hebt. Van websites tot webshops. En daar helpen we je graag bij.

Het enige dat je hoeft te doen is het onderstaande formulier in te vullen en ons mailadres avada@e2omedia.nl toe te voegen als administrator van jouw WordPress Website. We nemen een kijkje in de backend van je website en stellen daarna een prijsopgaaf vast. De onderzoekskosten bedragen € 150,- ex BTW die vanzelfsprekend in mindering worden gebracht wanneer je de opdracht door ons uit laat voeren.

Onze WordPress specialisten hebben al honderden theme Avada gebruikers naar tevredenheid geholpen en zitten dagelijks voor je klaar.
Wil je ons liever eerst spreken voor je je gegevens doorstuurt? Neem snel contact met ons op via 085 – 0516 871 als je vragen hebt over jouw WordPress theme Avada website of webshop.

Laat ons je Avada WordPress website onderhouden, dit doen we al vanaf € 19,95 p/m!

Meer info over Avada

MAGENTO WEBSHOP

Magento is net als WordPress een platform waarop websites gebouwd worden. Elk met haar eigen functies, voordelen en nadelen. Magento is het welbekende e-commerce platform van Adobe en wordt heel veel ingezet bij het bouwen van webshops over de hele wereld.
Wij adviseren je graag bij het maken van de juiste keuze. De juiste keuze is geheel afhankelijk van je situatie, je wensen en je budget.

Meer info over Magento