Video presentaties laten maken?

Spring zelf voor de camera in onze studio of besteedt je presentatie helemaal uit!

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 13 beoordelingen
video presentatie e2omedia

Video presentaties zijn een machtig middel om je boodschap uit te dragen, de aandacht van je publiek te pakken en vast te houden. Een video presentatie wordt prettiger ervaren dan het lezen van een powerpoint, excel of ander document. Met een online video presentatie op Youtube, Vimeo, website of social media vergroot je meteen je publiek.

E2O Media verzorgt professionele videopresentaties voor het MKB. Zet video presentaties in als lokale of online stand alone presentatie of ter versterking van websites, blogs, socials media en branding. Wij zorgen dat je boodschap sterk, betrouwbaar in hoge kwaliteit aan je publiek wordt overgedragen.

We beschikken over eigen studio settings, met verschillende achtergronden, verlichting en props (achtergrond attributen) bruikbaar voor ontelbare doeleinden. Alle video presentaties worden in Full HD of 4K video resolutie opgenomen en voorzien High Quality audio. Wij brengen je video presentatie naar een hoger niveau.

Je video presentatie in onze studio’s of liever op locatie?

We beschikken over eigen studios, topcamera’s, verlichting en props bruikbaar voor ontelbare doeleinden.

Witte achtergrond. Een witte achtergrond komt schoon en steriel bij de viewer binnen waardoor men volle aandacht heeft voor je presentatie. Kleurrijke items als producten, logo’s en tekst animaties komen fantastisch uit op een witte achtergrond maar pas op voor overkill! Oa bruikbaar voor vlogs, demonstratie video’s, productvideo’s, review video’s, unboxings, bedrijfspresentaties.

Zwarte achtergrond. Een zwarte achtergrond straalt een sterke professionaliteit uit. Zwart is de kleur van kracht en formaliteit. Een zwarte achtergrond heeft een hoog contrast ratio waardoor letters prettiger leesbaar worden. Uitermate geschikt voor High-end presentaties en portret interviews.

Greenscreen. Een greenscreen (Chroma Key) gebruik je om een achtergrond op te projecteren. Zo sta je ineens op de maan, op de bodem van de zee of in een druk treinstation. Let wel, als je een greenscreen in wilt zetten vermijd dan wel groene kleuren in je attributen en kleding!

Omgeving op maat. Heb je een specifieke achtergrond met afbeelding of textuur beoogd in je video? Dat kan! Geeft het bestand aan ons door en we zorgen voor een geprint spandoek in onze studio op een formaat van 3 bij 2.50 m waartegen de video wordt gepresenteerd!

Je eigen bedrijfslocatie. Uiteraard is het mogelijk om de presentatie video bij je op de zaak te komen schieten. Wel is het van belang om voorbereidingen te treffen. Denk aan een rustige, nette omgeving, verlichting en portretrechten van derden in de video.

Externe locaties. Ben je op zoek naar een specifieke omgeving? Laat het ons gerust weten. We doen met alle plezier research naar de juiste omgeving en regelen de rest voor je!

De zekerheden van E2O Media

  • Alle aandacht voor jou

  • Jarenlange ervaring & expertise

  • 24/7 bereikbaar

  • Alle ingrediënten in eigen beheer

  • Full Service

videoproducties e2omedia

Meer informatie over onze video presentaties?

Wil je weten wat het kost om een video presentatie voor je te maken? Heb je een vraag over onze dienstverlening? Of wil je gewoon je feedback met ons delen? Vul het formulier in en we nemen nog dezelfde werkdag contact met je op!