Youtube kanaal management

Van entertainment tot infotainment, je vindt het op Youtube. Achter Youtube gaat een krachtig content manangement systeem schuil dat je sneller vindbaar te worden, hoger te converteren en je naamsbekendheid te maximeren. Het inzetten van Youtube als marketingtool boost je bedrijf en wij helpen je hier graag bij.

Youtube video’s maken je vindbaar in zoekmachines

Net als bij websites zijn video’s onderhevig aan zoekmachine instellingen. De zoekmachine instellingen zorgen dat de video bij het juiste publiek verschijnt. Eenmaal goed vindbaar moet je ook nog zorgen dat je video aantrekkelijk wordt gevonden door je publiek en daadwerkelijk aangeklikt wordt om views te genereren. Met behulp van Youtube kanaalcijfers analyseer en stuur je je views. Wij helpen je bij het managen van je video’s en je Youtube kanaal.

Videoproducties, Websites & Vormgeving E2O Media

Inkomsten genereren met Youtube

Je kunt inkomsten genereren met:

  • Advertentieopbrengst, door het tonen van display, overlay en advert-video’s in je eigen video’s doormiddel van AdSense
  • Kanaallidmaatschappen waarbij je maandelijks betalen voor speciale voordelen die je biedt
  • Merchandise waarbij je je publiek officiele merchandise van jouw merk kunt aanbieden in je weergave pagina’s
  • Super Chat, waarbij je publiek betaalt voor extra opvallende chatberichten tijdens livestreams
  • Youtube Premium, waarbij je een deel van de abonnementsopbrengsten uit je Youtube Premium abonnees ontvangt wanneer ze je content bekijken

Youtube Partner Programma

Om inkomsten te kunnen genereren met Youtube moet je je aanmelden en toegelaten worden voor het Youtube Partner programma. Daarnaast gelden er per inkomstengenerator verschillende vereisten. Wij helpen je met de aanvraag en instellingen.

Wij helpen je met Youtube

Al met al kosten video’s en Youtube veel tijd. Tijd die bij ons kunt uitbesteden. Wij zorgen op basis van al dan niet aangeleverde tekstuele content of ruwe videomateriaal voor converterende video’s waarbij we zelfs de presentatie voor je uit handen kunnen nemen. We onderhouden en optimaliseren je Youtube kanaal en Youtube video’s. Meten is weten en daarom ontvang je maandelijkse analyses en rapportages over je kanaal. Met onze webcare service zorgen voor nette feedback op comments op je video’s die we uiteraard aan je terugkoppelen.

Voor wie is Youtube kanaalmanagement?

Youtube kanaal en video management is ideaal voor bedrijven die hun content zoals nieuws-items, blogs en andere vormen van kennisdeling op een verfrissende manier met bewegend beeld in de markt willen zetten.

Oh, en alle onze websites werken uiteraard naadloos met Youtube.

Direct naar de abonnementen >>>

Reviews

“De mannen van E2O Media zijn mijn helden. Niet alleen zijn ze zeer creatief en ontwerpen ze een prachtige website en pagina’s, maar ook staan ze altijd klaar met raad en daad. Problemen op de site zijn binnen mum van tijd verholpen. De persoonlijke service maakt E2O Media voor mij onvervangbaar.”
Angela van de Burgt, Liquido-Fashion
“Dankzij de kunde, kennis en creativiteit van de mensen van E2O Media werden al mijn wensen vertaald en omgezet in een heel mooie website.
Ik ben zeer tevreden met het resultaat!”

“Jos en Hilbert ken ik al een aantal jaren en voor een nieuwe advertentie, aanpassingen op de website en bedrijfsfilms kan ik altijd bij hun terecht. De slogan van E2O Media is: Snel, vakkundig & full-service. En dat klopt volledig. Geen vage beloften maar to the point. Je weet waar je aan toe bent. Onze website ziet er niet alleen goed uit, maar haalt ook klanten binnen. Zelfs uit Limburg. Ook over onze YouTube film zijn we heel tevreden.”

Jan Kruithof, Kubus Heerenveen

Meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op!

We vinden het altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen die ons enthousiasmeren met uitdagende projecten. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Laat dan een berichtje achter en we nemen dezelfde werkdag contact met je op voor het maken van een kosteloze en vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor of bij jou op de zaak.