WordPress website maken

E2O Media WordPress Websites

Vindbaar & converterend

  • Fullservice development
  • Multifunctionele site of shop
  • SEO geoptimaliseerd
  • 6 maanden garantie
Dit mag je verwachten!
Fotografie E2O Media

Foto’s nodig? Boek een fotoshoot!

Wil je je graag laten zien op je website of drukwerk? Maar ontbreekt het je aan goede foto’s? Geen nood, wij beschikken over een professionele fotostudio en helpen je graag.

€150 excl. BTW | Duur: 1 uur | Aantal foto’s: 15
Gratis bij aanschaf van een maatwerk website!

WordPress, voor de perfecte website

WordPress is wereldwijd de meest populaire CMS (content management system). WordPress is een “open source” CMS wat inhoudt dat de broncodes om WordPress websites te bouwen/programmeren openbaar toegankelijk zijn. Voor de website eigenaar houdt het in dat er altijd ondersteuning is voor de website, waar ook ter wereld. WordPress is de beste keuze om een website te laten maken. WordPress is makkelijk te begrijpen, uitermate gebruiksvriendelijk en zeer veelzijdig, niet in de laatste plaats door de vele uitbreidingstoepassingen, plugins, die zowel gratis als tegen betaling kunnen worden gedownload.

DIT MAG JE VERWACHTEN! >>>

Videoproducties, Websites & Vormgeving E2O Media

Volwaardige WordPress websites met commercial themes en plugins

De mogelijkheden van een WordPress website worden bepaald door het theme en de plugins. Het theme verzorgt de grafische mogelijkheden van de WordPress website. Plugins bepalen de functionaliteit van de website. Wij bouwen volwaardige WordPress websites op basis van commercial themes en plugins. Eenvoudig, voordelig en snel.

WE HEBBEN EEN FANTASTISCHE WERKWIJZE >>>

wordpress e2omedia
avada specialist e2omedia

Moeite met teksten schrijven?
Wij helpen je graag!

  • Telefonisch interview
  • Vertaald naar pakkende teksten
  • 300-400 woorden per item
  • SEO klaar

per item € 150,-

WordPress Onderhoud & Support

Om een WordPress website stabiel en veilig te houden zijn updates van essentieel belang. E2O Media biedt de maandelijkse update service voor jouw WordPress websites.

  • Maandelijkse updates aan CMS, theme & plugins
  • 15 min p/mnd herstelwerkzaamheden inbegrepen

per maand € 75,-

websites specialist e2omedia

Reviews

“De mannen van E2O Media zijn mijn helden. Niet alleen zijn ze zeer creatief en ontwerpen ze een prachtige website en pagina’s, maar ook staan ze altijd klaar met raad en daad. Problemen op de site zijn binnen mum van tijd verholpen. De persoonlijke service maakt E2O Media voor mij onvervangbaar.”
Angela van de Burgt, Liquido-Fashion
“Dankzij de kunde, kennis en creativiteit van de mensen van E2O Media werden al mijn wensen vertaald en omgezet in een heel mooie website.
Ik ben zeer tevreden met het resultaat!”

“Jos en Hilbert ken ik al een aantal jaren en voor een nieuwe advertentie, aanpassingen op de website en bedrijfsfilms kan ik altijd bij hun terecht. De slogan van E2O Media is: Snel, vakkundig & full-service. En dat klopt volledig. Geen vage beloften maar to the point. Je weet waar je aan toe bent. Onze website ziet er niet alleen goed uit, maar haalt ook klanten binnen. Zelfs uit Limburg. Ook over onze YouTube film zijn we heel tevreden.”

Jan Kruithof, Kubus Heerenveen

Meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op!

We vinden het altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen die ons enthousiasmeren met uitdagende projecten. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Laat dan een berichtje achter en we nemen dezelfde werkdag contact met je op voor het maken van een kosteloze en vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor of bij jou op de zaak.