Informeer en inspireer je doelgroep met unboxing video’s!

Pak je klant in met het uitpakken van je producten in je video’s. Je informeert kijker over de inhoud van je producten en trekt ze sneller over de streep bij de aankoop. Van simpele schoenveters tot High-End elektronica!

Unboxing video’s voor webshops

Een online bestelling is natuurlijk zo klaar. Desondanks zijn er alleen in Nederland al ruim 37 duizend webshop en zul je je als serieuze webshop moeten onderscheiden. Het tonen van unboxing video’s in bijvoorbeeld je productpagina’s is daarop een goede aanvulling. Je geeft je toekomstige klanten nog meer duidelijkheid wanneer je de inhoud van de producten laat zien en trekt ze zodoende nog sneller over de streep.

Stimuleer je branding met unboxing video’s op Youtube

Meer dan 1 miljard viewers op youtube die samen iedere minuut goed zijn voor meer dan 400 uur aan content. Iedere viewer kijkt gemiddeld 1 uur per dag naar allerhande video’s.
Youtube is voor jong en oud, groot en klein dé belangrijkste zoekmachine ter wereld waarop unboxing video’s razend populair zijn!
Wist je dat veel consumenten en eindgebruikers besluiten over te gaan op aanschaf na het bekijken van product en unboxing video’s?
Unboxing video’s zijn geschikt voor zowel longtail producten (tijdloze producten die niets of nauwelijks aan veranderingen onderhevig zijn) als shorttail producten (tijdsgebonden producten die iedere periode aan verandering onderhevig zijn).

Onze werkwijze in unboxing video’s

  1. We spreken vooraf af voor welke producten je een unboxing zo willen hebben en stuurt de desbetreffende producten naar ons door voor de opnames in onze studio settings. Je hebt hierbij inspraak over de achtergrond en tekst/logo animaties.
  2. Je mag de presentatie zelf doen voor de camera of laat dit ons doen. Uiteraard mag je bij uitbesteding van de presentatie van ons verwachten dat we gekleed zijn in je eigen bedrijfstenue.
  3. Je hebt volledig inspraak over wat we in de video verwerken. Mocht je dat aan ons over willen laten dan mag dat uiteraard ook.
  4. De video’s worden opgeleverd via TransferXL of desgewenst rechtstreeks op je eigen Youtube merkkanaal.

Meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op!

We vinden het altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen die ons enthousiasmeren met uitdagende projecten. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Laat dan een berichtje achter en we nemen dezelfde werkdag contact met je op voor het maken van een kosteloze en vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor of bij jou op de zaak.