Overtuig met video!

Video is booming. Creëer de maximale beleving bij je merk, product of dienst en laat je zien in je doelgroep. Door video in te zetten stimuleer je geloofwaardigheid en vertrouwen. Wij zetten bedrijven en evenementen professioneel in the picture!

• Ongelimiteerd bereik
• Maakt je sneller vindbaar
• Geschikt voor ieder platform

Neem contact met ons op!

Doeltreffende videoproducties

Je wilt een videoproductie? Wij zijn er absoluut van overtuigd dat video het beste medium is om je verhaal te delen met de wereld. Met video creer je beleving, professionaliteit en geloofwaardigheid. Bereik het grote publiek en overtuig je klanten. Publiceer je video’s op Youtube, social media en je websites. Van commercials, bedrijfspresentaties tot videoclips en instructievideo’s. E2O Media zet jou, je bedrijf, je dienst en je product in de spotlights. Van volledig gescripte videoproductie tot spontane video impressie. Op locatie of in onze studio.

BEKIJK ONZE VIDEOPRODUCTIES >>>

Videoproducties, Websites & Vormgeving E2O Media

Van pre- tot postproductie

Wij helpen je met een top videoproductie. We brainstormen met je mee en reiken je ideeën aan voor je concept middels een pre-productie. We nemen de productie op en samen bepalen we hoe we jouw videoboodschap de wereld in kunnen schieten. In de post-productie monteren en verrijken we de productie met additionele audio en video effecten. Met behulp van onze professionele apparatuur en nabewerkingssoftware zoals Adobe Premiere Pro en Adobe After FX produceren we de meest professionele video’s.

TRUEVIEW FOR ACTION VIDEO’S >>>

videoproducties e2omedia
premiere pro specialist e2omedia

Niets is ons te gek

Een minidocumentaire voor een subsidie aanvraag? Een pakkende commercial voor je bedrijf? Een videoclip voor een band? Een blog die je als vlog wilt presenteren? Zomaar wat voorbeelden van videoproducties die we regelmatig tegenkomen. Natuurlijk kun je zelf tegenwoordig mooie video’s maken met behulp van een beetje smartphone. Maar bij een professionele en TV waardige videoproductie komt meer kijken. Al onze video’s zijn minimaal geschoten met moderne apparatuur in HD resolutie, voorzien van HQ audio en een gedegen nabewerking.

TRUEVIEW FOR ACTION VIDEO’S >>>

YouTube als basis!

Wat is je doel van de video? Hoe bereik je de meeste kijkers? Waar bevinden zich de meeste potentiele kijkers? Welke informatie zetten we op video? Op welke kanalen zet je je video in? Van entertainment tot infotainment, je vindt het op Youtube. Achter Youtube gaat een krachtig content manangement systeem schuil dat je sneller vindbaar te worden, hoger te converteren en je naamsbekendheid te maximeren. Het inzetten van Youtube als marketingtool boost je bedrijf en wij helpen je hier graag bij.

TRUEVIEW FOR ACTION VIDEO’S >>>

youtube specialist e2omedia

Reviews

“De mannen van E2O Media zijn mijn helden. Niet alleen zijn ze zeer creatief en ontwerpen ze een prachtige website en pagina’s, maar ook staan ze altijd klaar met raad en daad. Problemen op de site zijn binnen mum van tijd verholpen. De persoonlijke service maakt E2O Media voor mij onvervangbaar.”
Angela van de Burgt, Liquido-Fashion
“Dankzij de kunde, kennis en creativiteit van de mensen van E2O Media werden al mijn wensen vertaald en omgezet in een heel mooie website.
Ik ben zeer tevreden met het resultaat!”

“Jos en Hilbert ken ik al een aantal jaren en voor een nieuwe advertentie, aanpassingen op de website en bedrijfsfilms kan ik altijd bij hun terecht. De slogan van E2O Media is: Snel, vakkundig & full-service. En dat klopt volledig. Geen vage beloften maar to the point. Je weet waar je aan toe bent. Onze website ziet er niet alleen goed uit, maar haalt ook klanten binnen. Zelfs uit Limburg. Ook over onze YouTube film zijn we heel tevreden.”

Jan Kruithof, Kubus Heerenveen

Meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op!

We vinden het altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen die ons enthousiasmeren met uitdagende projecten. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Laat dan een berichtje achter en we nemen dezelfde werkdag contact met je op voor het maken van een kosteloze en vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor of bij jou op de zaak.