Video presentaties maken?

Ben je op zoek naar een partij die jouw redactionele stukken zoals een blog, column, powerpoint, bedrijfspresentatie, productuitleg, etc, gestalte kan geven op video? E2O Media verzorgt video presentaties voor het MKB. Zet video presentaties in als lokale of online stand alone presentatie of ter versterking van websites, blogs, socials media en branding.

Wat is het voordeel van een presentatie op video?

Video presentaties zijn een machtig middel om de aandacht van je klant te pakken en vast te houden. In tegenstelling tot een reallife presentaties voor grotere groepen waarbij je makkelijk geinterrupteerd wordt kan je publiek bij een video presentatie pas feedback geven als de video is uitgekeken. Je behoudt controle over de presentatie en daarnaast dient de video als een handig digitaal naslagwerk.

Doe je de video presentatie zelf of zullen we dit voor je doen?

Niemand heeft zoveel kennis van het presentatie onderwerp als jij zelf. In dat opzicht mag je de presentatie van de video natuurlijk zelf doen. Wij zorgen dan voor de regie en techniek maar helpen je ook met de advies over de essentie en duur van de video afhankelijk van het doel van de video presentatie.

Laat je om welke reden ook de presentatie liever aan ons over? Geen probleem!

Je hebt vrije keuze uit onze presentatoren die desgewenst ook hun stem ontlenen aan de voice overs indien noodzakelijk. Wanneer jij ons de content aanlevert dan zorgen wij voor de rest! Daarnaast passen we ons aan op jouw wensen met betrekking tot de kleding. Van bedrijfskleding tot casual of strak in pak. Jij bepaalt!

In onze studio’s, op je bedrijfslocatie of op externe locatie?

We beschikken over eigen studio settings, met verschillende achtergronden, verlichting en props (achtergrond attributen) bruikbaar voor ontelbare doeleinden.

Witte achtergrond

Een witte achtergrond komt schoon en steriel bij de viewer binnen waardoor men volle aandacht heeft voor je presentatie. Kleurrijke items als producten, logo’s en tekst animaties komen fantastisch uit op een witte achtergrond maar pas op voor overkill!
Oa bruikbaar voor vlogs, demonstratie video’s, productvideo’s, reviewvideo’s, unboxings, bedrijfspresentaties, etc.

Zwarte achtergrond

Een zwarte achtergrond straalt een sterke professionaliteit uit. Zwart is de kleur van kracht en fomaliteit. Een zwarte achtergrond heeft een hoog contrast ratio waardoor letters prettiger leesbaar worden. Uitermate geschikt voor High-end presentaties en portret interviews.

Greenscreen

Een greenscreen (Chroma Key) gebruik je om een achtergrond op te projecteren. Zo sta je ineens op de maan, op de bodem van de zee of in een druk treinstation. Let wel, als je een greenscreen in wilt zetten vermijd dan wel groene kleuren in je attributen en kleding!

Zelf een achtergrond bepalen?

Heb je een specifieke achtergrond met afbeelding of textuur beoogd in je video? Dat kan!
Geeft het bestand aan ons door en we zorgen voor een geprint spandoek in onze studio op een formaat van 3 bij 2.50 m waar tegen de video wordt gepresenteerd!

Video presentatie op je eigen bedrijfslocatie?

Uiteraard is het mogelijk om de presentatie video bij je op de zaak te komen schieten. Wel is het van belang om voorbereidingen te treffen. Denk aan een rustige, nette omgeving, verlichting en portretrechten van derden in de video.

…of toch liever op een externe locatie?

Ben je op zoek naar een specifieke omgeving? Laat het ons gerust weten. We doen met alle plezier research naar de juiste omgeving en regelen de rest voor je!

Meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op!

We vinden het altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen die ons enthousiasmeren met uitdagende projecten. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Laat dan een berichtje achter en we nemen dezelfde werkdag contact met je op voor het maken van een kosteloze en vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor of bij jou op de zaak.