Veel gevraagde uitbreidingen voor WooCommerce webshops

Evenals WordPress is WooCommerce open source software wat betekent dat er de broncode openbaar is gesteld. De ontwikkeling van WooCommerce webshops en uitbreidingen blijft daarmee niet beperkt tot één developer, letterlijk iedere developer ter wereld kan en mag er mee werken. Zodoende zijn er miljoenen kant-en-klare plugins beschikbaar. Zowel betaald als gratis. Veel gevraagde uitbreidingen zijn oa;

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 13 beoordelingen

Facturatie en pakbonnen plugins. Standaard zit er geen facturatie of pakbon module in WooCommerce. Je kunt er oa voor kiezen om een PDF factuur of HTML factuur te versturen. Hiervoor zijn diverse plugins beschikbaar, laat ons je adviseren.

Paymentproviders. De meeste B2C klanten betalen het liefst met populaire betaalmiddelen als iDeal, Creditcard of betaling achteraf. Hiervoor zijn diverse plugins beschikbaar, laat ons je adviseren.

Boekbare producten. Geef je trainingen, heb je een kapsalon of reisbureau? Dan wil je gebruik maken van een boekbaar product waar je de klant de mogelijkhheid om een datum te reserveren en af te rekenen als een product. Hiervoor zijn diverse plugins beschikbaar, laat ons je adviseren.

Conditionele verzendingen. Geef je je klanten alleen gratis verzendingen of aangepaste verzendkosten bij een bepaalde afname of eindbedrag? Dan heb je deze absoluut nodig. Hiervoor zijn diverse plugins beschikbaar, laat ons je adviseren.

Specifieke imports en exports. Wil je een export maken van je orders? Je klantendatabase? Heb je een export van een eerdere shop die je wilt implenteren in je nieuwe WooCommerce webshop? Laat ons je adviseren.

Wholesale plugins. Wil je je site naast consumenten ook geschikt maken voor de zakelijk markt? Dan is het van belang om te weten welke voorwaarden je ze mee geeft. Zakelijk klanten willen bijvoorbeeld geen BTW zien en hebben misschien kortingen van je gekregen. Het is mogelijk om verschillende rollen en verschillende tarieven te tonen voor zowel consumenten als wholeseller. Laat je door ons adviseren.

Meertaligheid. Er zijn diverse mogelijkheden om een website aan te passen op meertaligheid. Dit kan zowel door een meertaligheidsplugin of door een site te klonen en onder een multisite plugin te koppelen. Beide zijn complex, hebben haken en ogen maar ook voordelen. Laat je door ons informeren.

Hoeveel plugins mag een WordPress WooCommerce webshop bevatten?

Alhoewel een WooCommerce webshop in theorie ongelimiteerd uitgebreid kan worden hangt dit ook sterk af van het soort plugin maar ook externe factoren zoals hosting en caching methodes.
Hoe meer plugins des te meer capaciteit van een shop wordt gevergd.
Daarnaast schuilt er een gevaar in het gebruik van gratis plugins die vaak geen ondersteuning en updates kennen waardoor ze instabiel kunnen worden en schade aan kunnen brengen (conflicteren) in de shop.

Overall bevat de gemiddelde WooCommerce webshop ca 55 plugins.
Wij adviseren alleen gebruik te maken van betaalde, bewezen plugins.

De zekerheden van E2O Media

  • Alle aandacht voor jou

  • Jarenlange ervaring & expertise

  • 24/7 bereikbaar

  • Alle ingrediënten in eigen beheer

  • Flexibele voorwaarden

Videoproducties, Websites & Vormgeving E2O Media

Ja, neem contact met mij op over WooCommerce!

Heb je al een WordPress website die wilt uitbreiden? Wil je een nieuwe site laten bouwen? Of wil je gewoon hulp in WooCommerce? Vul je gegevens in en we helpen je graag verder!