Wat zit er standaard in WooCommerce?

De default configuratie van WooCommerce is gericht op de consumentenmarkt en bestaat uit de volgende standaard features:

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 13 beoordelingen

Standaard producten. Standaard kun je kiezen uit tastbare producten en downloadable producten die je in kunt stellen als een enkel product of gegroepeerde producten. Boekbare producten zijn niet inbegrepen.

Affliate producten. Affilate producten of externe producten zijn producten van andere websites die je op je eigen website kunt tonen en verkopen.

Variabele producten. Variabele producten zijn producten die leverbaar zijn met variaties binnen het producten zoals maat, kleur, materiaal, etc. Het aantal variaties kun je onbeperkt instellen.

Product categorieën. Maak ongelimiteerde product categorieën aan voorzien van omschrijvingen, url en titels.

Import en export van producten. Eenvoudige CSV exports maken van je producten of nieuwe producten aan je shop toevoegen via een CVS lijst. Im/exportmogelijkhden van orders, klanten, facturen, verzendingen, belastingen, etc zijn niet inbegrepen.

Betaalmogelijkheden. Standaard inbegrepen zijn Stripe, Paypal, Overboeking of betalen bij afhalen. Voor overige betaalmogelijkheden adviseren we gebruik te maken van externe payment providers zoals Mollie, AfterPay, Buckaroo, Klarna.

Verzendopties. Geef je klanten de mogelijkheid om de producten af te halen of lokaal te laten bezorgen op basis van hun locatie. Voorwaardelijke verzendingen zoals op basis van kwantiteit, eindbedragen, etc zijn niet inbegrepen.

Gratis verzending. Mogelijk op ieder product en op basis van locatie.

Ondersteuning van geografische locatie. WooCommerce is in staat de locatie van de klant automatisch te bepalen om het toekennen van belastingen en verzendingen makkelijker te maken.

Belastingen (BTW). Toon belastingen (BTW tarieven) op basis van het verzendadres van de klant, factuuradres van de klant of op basis van de locatie van je eigen winkel.

Bestellen met of zonder registratie. Laat je klanten bestellen door ze te laten registreren met automatisch of handmatig wachtwoord. Of laat ze bestellen als gast.

Terugbetalen met een klik. Registreer (ex betaling) terugbetalingen rechtstreeks in je WooCommerce dashboard.

Beknopt voorraadbeheer. Bekijk voorraden op productniveau, claim voorraden terug bij annuleringen, ontvang meldingen bij lage of nihil voorraad statussen, geef producten niet weer bij nihil voorraad.

Beknopt ordermanagement. Voeg klantnotities toe, handmatig bijhouden van de voorraadstatus, manage het fulfillment proces.

Emailtemplates. Stuur je klanten geautomatiseerde statusmeldingen van bestellingen, betalingen en orderstatus.

Voeg shopmanagers toe. Geef medewerkers toegang tot beknopt productmanagement, ordermanagement en rapporten zonder ze alle functionaliteit te geven als Administrator.

SEO ready. WooCommerce draait op het CMS van je WordPress website en profiteert van dezelfde SEO instellingen om je webshop vindbaar te maken op het internet.

Couponcodes. Bied je klanten vaste of procentuele kortingen aan doormiddel van couponcodes. Ook mogelijk is speciale korting zoals gratis verzending. Couponcodes kunnen zowel op productniveau als winkelmandniveau worden gegeven.

Gerelateerde producten en cross-sell producten. Toon gerelateerde producten en cross-selling producten en stimuleer je klant om meer te kopen.

Laat belangrijke producten opvallen. Laat top artikelen zien, houdt een sale, licht nieuwe items uit of toon bekeken producten op welke pagina dan ook.

Rapportages. Bekijk verkoopstatistieken, terugbetalingen, kortingen in specifieke periodes. Bekijk je top artikelen en categorieën.

WooCommerce Order Dashboard. Breng handmatig sales en orders aan (gelimiteerd)

Standaard productfiltering. Filter op maat, prijs, kleuren, etc. Let wel, de standaard productfiltering houdt op categorie overzichten geen rekening met voorraden maar slechts met aanwezige variaties. Bijv. product X is wel beschikbaar in maten S, L en XL maar niet meer in M, dan wordt M nog steeds getoond in de categorie pagina wanneer er wordt gefilterd op M omdat M wel als variabele is ingesteld. Wil je dit niet, dan is een uitgebreidere filter plugin een betere optie.  

De zekerheden van E2O Media

  • Alle aandacht voor jou

  • Jarenlange ervaring & expertise

  • 24/7 bereikbaar

  • Alle ingrediënten in eigen beheer

  • Flexibele voorwaarden

Videoproducties, Websites & Vormgeving E2O Media

Ja, neem contact met mij op over WooCommerce!

Heb je al een WordPress website die wilt uitbreiden? Wil je een nieuwe site laten bouwen? Of wil je gewoon hulp in WooCommerce? Vul je gegevens in en we helpen je graag verder!