LinkedIn
uitbesteden?

Persoonlijk LinkedIn account

Home » Social media » LinkedIn

Als je doelgroep B2B (business to business/zakelijk) is dan is LinkedIn een sterk kanaal om jezelf, je bedrijf, je producten en diensten aan de man te brengen. LinkedIn is een social media platform gericht op zakelijke gebruikers wereldwijd.

Allereerst heb je persoonlijk profiel nodig. Hierbij is het belangrijk dat het profiel ook een professionele uitstraling heeft.
Het platform is sterk voor ondernemers, professionals in loondienst en werkzoekenden. Het is het eerst platform waarop werkgevers, opdrachtgevers en medewerkers informatie over zakelijke relaties en nieuwe connecties zoeken.

LinkedIn optimalisatie

LINKEDIN PROFIEL OPTIMALISATIE

  • Fotografie voor je profiel
  • Professioneel profiel design
  • Goede pitch voor je bedrijf
  • We helpen je met je content
Lees meer
LinkedIn optimalisatie

Word actief op je persoonlijke profiel

Je hebt nu een professioneel gestyled persoonlijk profiel. Nu is zaak dat je actief wordt met als doelstelling dat je opvalt en nieuwe connecties op doet. Ergo, om je netwerk op te bouwen. Als je niets doet sta je stil.

Op je persoonlijke LinkedIn account is het van belang om jezelf centraal te stellen maar zakelijk te blijven. Het is raadzaam om regelmatig posts te plaatsen over je werk, uitdagingen en ervaringen. Vermijd subjectiviteit door oordelen, meningen en aannames.

Om interactie te creëren is om comments achter te laten op posts van mensen die misschien iets voor je kunnen betekenen. Deel posts van anderen. Tag mensen in je posts. Stuur een direct bericht aan mensen. Reageer op verjaardagen. Maar…blijf altijd positief!

Voor wie is een bedrijfspagina op LinkedIn belangrijk?

Er komen drie soorten gebruikers op een bedrijfspagina; de indirecte bezoekers die je pagina vinden via hun feed, directe bezoekers (volgers) en natuurlijk je teamleden.
Een LinkedIn bedrijfspagina is een verzamelplaats voor werkgever, werknemer, ondernemers en studenten.

Wij geven je bedrijfspagina een professioneel gestalte. Hoe we dat doen lees je hier.

De LinkedIn bedrijfspagina

Maak je bedrijf kenbaar op LinkedIn. Met een bedrijfspagina op LinkedIn geef je je bedrijf een gezicht en creëer je volgers. Een bedrijfspagina heb je ook nodig als je advertising wilt inzetten voor je bedrijf.

LINKEDIN BEHEER EN POSTING

Het bijhouden van een LinkedIn bedrijfspagina vergt tijd en strategie. Eenmaal aangemaakt zul je activiteit op de pagina moeten ontplooien. Je wilt natuurlijk volgers en het liefst conversies bewerkstelligen. Wij helpen je hier graag mee.

beheer en posting

Dit doen we voor je bij LinkedIn beheer en posting

Organische zichtbaarheid
Posting van updates die zonder tussenkomst van advertentiebudget jouw bedrijfspagina laten groeien.

Actueel de wereld in
We komen iedere maand bij je langs voor het maken van actuele content, foto’s en video’s over je bedrijf zoals producten, services, personeel, prestaties en klanten.

Periodieke updates
We stemmen samen de onderwerpen af en plaatsen periodieke updates op je LinkedIn bedrijfspagina in de vorm van foto’s en video’s op de tijdstippen die jij wilt.

Design en opmaak
We produceren pakkende reclamebeelden in de vorm van video en afbeeldingen ter ondersteuning van de uitgedragen boodschap. Ook ter gebruik van adverteren op LinkedIn.

Interactie met je doelgroep
Op de updates worden vanzelfsprekend comments geplaatst vanuit je doelgroep. Wij nemen de interactie voor je handen en converteren ze naar volgers, leads en volgers.

Meten is weten
We houden maandelijkse de statistieken voor je bij in een netjes opgesomde rapportage. We stellen doelstellingen en richten ons op KPI’s als volgers, bereik, updates en bezoekers.

webdevelopment videoproducties

VRIJBLIJVEND GESPREK?

Wij laten je zien waar de kansen liggen en waar je snel resultaat kunt behalen. Deze ‘quick wins’ leggen we helder en duidelijk uit zodat jij er mee aan de slag kunt. Een dergelijk gesprek kost je niks, is vrijblijvend en levert je ten alle tijde goede informatie op!

Contact opnemen
webdevelopment videoproducties