FACEBOOK TIJDLIJN VULLEN MOEILIJK?

Home » Social media » Facebook

Heb jij moeite met het onderhouden van je Facebook pagina? Vind je het lastig om met regelmaat originele content te plaatsen op je Facebookpagina? Weet je niet waar je moet beginnen of het je er simpelweg geen tijd voor?

E2O Media ontzorgt ondernemers met het onderhouden van Facebook pagina’s. Wij optimaliseren je pagina door het invullen van alle relevante gegevens. Tevens voorzien we je pagina van de juiste omslagfoto en een leuke profielfoto. Heb je die niet, dan kunnen we die natuurlijk altijd voor je maken:)

Vervolgens is het belangrijk om met een bepaalde frequentie updates op je tijdlijn te plaatsen. Hoe vaak je dit doet is minder belangrijk dan de discipline waarmee je dit doet en daar wringt het vaak bij de meeste mensen. Wij bieden verschillende pakketten aan waarmee we je kunnen ontzorgen in het plaatsen van geschikte content op je tijdlijn. Indien gewenst maken we op jouw locatie het nodige beeldmateriaal voor deze updates.

De voordelen van een rijk gevulde tijdlijn

  1. Je pagina is interessant voor bezoekers
  2. Je blijft top of mind bij je volgers
  3. Je krijgt meer likes en dus volgers
  4. Je trekt meer bezoekers naar je winkel, website of webshop
  5. Je valt meer op dan je concurrenten

Laat E2O Media je helpen met de juiste Facebook strategie, wij nodigen je van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we je alle voordelen van onze bewezen werkwijze kunnen vertellen.