Social media in je marketingstrategie

Social media speelt tegenwoordig een belangrijke rol voor bedrijven. Het hoort dan ook al thuis in marketingstrategie. Deze online profielen leveren je in potentie een gratis publiek op wat kan leiden tot grote resultaten!

Er gaat echter veel tijd in zitten en veel bedrijven ‘doen maar wat’ op social media. Wil jij het anders aanpakken? Ben jij klaar voor de volgende stap op je online media? Dan is E2O Media dé partij voor jou!

Met onze kennis over marketing, online media én de uitvoering bieden wij de ultieme mix en kunnen we onze tarieven scherp houden! Geen gedoe met externe partners wanneer er een ontwerp gemaakt moet worden. Maar korte lijntjes en voor jou als klant altijd 1 vast aanspreekpunt!

Met deze social media kunnen wij je helpen!

social media
social media

FACEBOOK

Heb jij moeite met het onderhouden van je Facebook pagina? Vind je het lastig om met regelmaat originele content te plaatsen op je Facebookpagina? Weet je niet waar je moet beginnen of het je er simpelweg geen tijd voor?

E2O Media ontzorgt ondernemers met het onderhouden van Facebook pagina’s. Wij optimaliseren je pagina door het invullen van alle relevante gegevens. Tevens voorzien we je pagina van de juiste omslagfoto en een leuke profielfoto. Heb je die niet, dan kunnen we die natuurlijk altijd voor je maken:)

Meer info over Facebook

INSTAGRAM

Instagram werd in 2010 gelanceerd voor Apple producten en 2 jaar later voor andere apparaten. In de afgelopen 10 jaar is het medium uitgegroeid tot één van de grootste van allemaal. Het is dan ook een snel platform net als Twitter. Korte berichten alleen in tegenstelling tot bijvoorbeeld Twitter draait het bij Instagram voornamelijk om een plaatje. Met de filters kon ineens iedereen de mooiste foto’s uploaden.

  • Visueel
  • Hashtags
  • Nieuwsfeed
  • Adverteren
Meer info over Instagram

LINKEDIN

Als je doelgroep B2B (business to business/zakelijk) is dan is LinkedIn een sterk kanaal om jezelf, je bedrijf, je producten en diensten aan de man te brengen. LinkedIn is een social media platform gericht op zakelijke gebruikers wereldwijd.

Allereerst heb je persoonlijk profiel nodig. Hierbij is het belangrijk dat het profiel ook een professionele uitstraling heeft.
Het platform is sterk voor ondernemers, professionals in loondienst en werkzoekenden. Het is het eerst platform waarop werkgevers, opdrachtgevers en medewerkers informatie over zakelijke relaties en nieuwe connecties zoeken.

Meer info over LinkedIn

SOCIAL ADVERTISING

Advertising ofwel adverteren in het Nederlands is een doeltreffende manier om snel resultaat te behalen, mits goed ingestoken. Je kunt op vele manieren adverteren en op veel verschillende kanalen. De meeste mensen zijn wel bekend met advertenties in Google door het inzetten van Google Ads. Ook een Facebook advertentie is niet heel onbekend. Maar adverteren in YouTube of je YouTube kanaal open zetten voor advertenties is voor veel ondernemers nog vrij nieuw. Wist je dat je geld kunt verdienen zonder geld uit te geven met YouTube? Wij wel en we vertellen je graag hoe.

Meer info over social advertising