YouTube marketing
iets voor jou?

YouTube marketing

Home » Videoproducties » YouTube marketing

Wie YouTube gebruikt weet hoeveel tijd het managen van een YouTube kanaal kost. Veel bedrijven en ondernemers hebben dan ook moeite om hun kanaal goed te managen wat vaak blijkt uit achterblijvende views en volgers ongeacht de kwaliteit van de video content. Goed kanaalmanagement kost veel tijd maar zorgt voor een enorme boost in je zichtbaarheid op het internet, meer conversies en een hogere ranking.

youtube marketing
youtube marketing

YouTube kanaalbeheer

Met YouTube kanaalbeheer zorgen wij dat je organisch beter zichtbaar wordt in YouTube en Google door zowel je YouTube kanaal als de video content voor je te optimaliseren en te managen. Op conversies, kijkersloyaliteit en vindbaarheid.

We helpen je graag bij het opzetten van een YouTube marketing strategie en ontzorgen je hierin van A-Z. Van het opzetten van een YouTube kanaal tot het maximeren van je views en abonnees. Last but not least vertellen we je ook hoe je geld kunt verdienen met de inzet van AdSense.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op!

Dit doen we voor je met YouTube kanaalbeheer

Analyses en statistieken

Met behulp van de data uit YouTube Studio analyseren we je volledige kanaal en voeren we een nulmeting uit. Aan de hand van de analyse bepalen we de strategie. We rapporteren en evalueren de verbeteringen maandelijks.

Optimaliseren van video content

We nemen de inhoud van je video content onder de loep en staan je bij met ons advies, kennis en ervaring. Ook voor additionele edits in bestaande video’s of nieuwe video producties kun je bij ons terecht.

Eindschermen, kaarten en playlists

We maken je video’s interactief. We houden je kijkers vast en zorgen dat ze op je kanaal blijven. Allemaal met commercieel gestylde eindschermen, interessante vragen en navigatievrije playlists!

Kanaal optimalisatie

Onze grafisch designers besteden aandacht aan je omslagfoto en avatar. Onze copywriters zorgen voor een pakkende ‘about us’ tekst. Onze analisten stellen de generieke kanaal settings voor je in.

Titels, omschrijvingen en tags

De basis van de vindbaarheid van je video’s. Wij zorgen voor converterende titels. Schrijven uitgebreide omschrijvingen en vullen steekwoorden in om je video content optimaal vindbaar te maken.

Ondertiteling en vertalingen

We ondertitelen je video content en creëren een breder en zelf internationaal publiek. Met Nederlandse ondertiteling maken je plots interessant voor onze dove en slechthorende medemens.

Keyword analyses

Op welke trefwoorden en trefwoord combinaties wil je gevonden worden? Hoe verhoudt zich dit tot je video content? Met handige tools en strategische overleg situaties voeren we diepgaande keyword analyses voor je uit.

Comment beheer

Je publiek kan met comment reageren op je je video content. Wij ontnemen je de moeite van het reageren en beantwoorden de comments op de manier die jij wilt.

Comment beheer

Door inzet van AdSense kun je met het tonen van Trueview For Action commercials van externe bedrijven in jouw video content geld verdienen. Wij regelen dit graag voor je in!

VRIJBLIJVEND GESPREK?

Wij laten je zien waar de kansen liggen en waar je snel resultaat kunt behalen. Deze ‘quick wins’ leggen we helder en duidelijk uit zodat jij er mee aan de slag kunt. Een dergelijk gesprek kost je niks, is vrijblijvend en levert je ten alle tijde goede informatie op!

Contact opnemen