Met onze video editing service bespaar je veel tijd

Home » Videoproducties » Video editing service

Schiet je zelf video’s met een smartphone, tablet of camera? Maar ontbreekt het je aan tijd en/of kennis om de videobeelden zelf te monteren? Stuur je video content aan ons door. Wij monteren en editen jouw videofragmenten naar pakkende eind producties.

Wij zijn een full-service mediabedrijf gespecialiseerd in het monteren en editen van video’s tot hoge kwaliteit eindproducties.
Met onze kennis, onuitputtelijke creativiteit en moderne software vertalen wij jouw aangeleverde videobeelden tot het verhaal dat jij wilt vertellen.

Video laten bewerken

Jouw video wordt een genot voor het oog. We monteren editen je videobeelden naar een video die van het scherm afspat. We laten de kleuren spreken, brengen cinematische effecten aan en verbeteren de audio. Desgewenst voegen we je logo en tekst animaties in je eigen huisstijl toe. Je kunt zelfs bij ons terecht voor een vette logo animatie, voice-overs en ondertiteling in je video.

Waarom de video editing service gebruiken van E2O Media?

Denk je aan het uitbesteden van het monteren en editen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij E2O Media bewerken, monteren en editen we dagelijks video’s voor bedrijven en particulieren. Onze klanten kennen een hoge tevredenheid en komen met veel plezier bij ons terug om nieuwe video’s te laten bewerken.

De werkwijze van onze video editing service

 1. We maken kennis onder het genot van een bak koffie en je vertelt ons jouw idee van de video, sfeer en lengte. Bellen mag natuurlijk ook op 085-0513871 maar koffie via de telefoon hebben we nog steeds niet kunnen tackelen. ;)
 2. Stuur ons je video’s toe. Dat kan via WeTransfer.com, TransferXL.com naar ons mailadres info@e2omedia.nl. Je kunt ook een Gmail map met ons delen op hetzelfde email adres.
 3. We beoordelen de kwaliteit en kwantiteit van je videobeelden en stellen een prijsopgave vast aan de hand van de toelichting. We informeren je altijd met een netjes opgestelde offerte op papier, inclusief een verwacht oplevermoment.
 4. Je ontvangt van ons een bericht dat je video klaarstaat. We nodigen je uit op kantoor of sturen je video digitaal toe voor een eventuele revisie.
 5. Pas wanneer je helemaal tevreden bent leveren we de video officieel op.

Hoe lang duurt een video bewerking en wat kost het?

Het inschatten van een prijs en oplevering van een videoproductie is vooraf lastig te bepalen. Een videobewerking is afhankelijk van meerdere factoren. Denk aan de duur en hoeveelheid van het aangeleverde videomateriaal maar ook aan de kwaliteit. Gemiddeld duurt de montage van een simpele video al gauw zo’n 4 tot 8 uren tijd. Voor meer informatie, bel gerust met ons op 085 – 0516 871.

Wat kan E2O Media op het gebied van videobewerking?

Naast het editen en monteren van jouw videobeelden verzorgen we desgewenst ook;

 • Voice-overs met onze eigen stemmen of die van bekende en minder bekende Nederlanders
 • Vertalen van video’s naar NL of andere talen
 • Ondertitelen met .SRT bestanden
 • Vlogs editen die je zelf hebt geschoten met bijvoorbeeld een mobiele telefoon of smartphone.
 • Het bewerken en opfrissen van oude video’s op VHS, CD en DVD.
 • Huidige bedrijfsfilms aanpassen voor videoadvertentie en social media campagnes
 • Audio optimalisaties waarbij we het aanwezige geluid opschonen
 • Colorgrading om je video’s de juiste sfeer te geven.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze dienstverlening op het gebied van videobewerking?
Neem gerust contact met ons op!