Gratis video commercial uitproberen? Dat kan!

Home » Videoproducties » Video commercial » Gratis video commercial uitproberen!

Video commercials zijn misschien een nieuw terrein voor je. Daar bovenop is het ook nog eens een flinke investering. Voordat je overgaat tot een opdracht wil je natuurlijk weten wat de kwaliteit is. Het is dan ook fijn dat je eerst een gratis video commercial kunt proberen. Gratis? Jazeker! E2O Media biedt jou de mogelijkheid om een gratis commercial uit te proberen. Dit in ruil voor een gratis kennismaking.

Wat we allemaal gaan doen

Pre-productie
Een pre-productie omvat alles wat er moet gebeuren voordat je daadwerkelijk gaat filmen. Dit houdt in dat we samen gaan bepalen hoe de video eruit komt te zien en wat daar allemaal voor nodig is. Een belangrijke stappen hier zijn het maken van het concept, script en shootlist.

Opnames
Op basis van de pre-productie gaan we aan de slag. Hoe beter de voorbereiding hoe soepeler dit verloopt. Ook weten we hoeveel mensen en uren er nodig zijn. Een standaard team bestaat uit een cameraman, audiotechnicus, gaffer en een regisseur. Grotere producties vragen om een groter team.

Post-productie
Tijdens de post-productie gaan onze editors aan de slag met het geschoten materiaal. Van simpel knip en plak werk tot en met tekst animaties en kleur bepalingen. Alles gebeurt in de post-productie. Ook eventuele schoonheidsfoutjes kunnen hier worden ‘weggepoetst’.

gratis video

Verwachtingspatroon gratis commercial

Een gratis video commercial bij wijze van proberen is tof om te doen maar tevens een onzekere investering. Daarom zoeken we naar de perfecte balans tussen kwaliteit, snelheid en essentie. De commercial duurt maximaal 20 seconden en bevat maximaal 3 tekst animaties. Dat houdt in dat je een voorproefje krijgt op het ‘echte’ werk. Alle onze producties (dus ook deze gratis video) worden geschoten met professionele camera’s.

Meer over video commercials

VRIJBLIJVEND GESPREK?

Wij laten je zien waar de kansen liggen en waar je snel resultaat kunt behalen. Deze ‘quick wins’ leggen we helder en duidelijk uit zodat jij er mee aan de slag kunt. Een dergelijk gesprek kost je niks, is vrijblijvend en levert je ten alle tijde goede informatie op!

Contact opnemen
gratis video commercial