VIDEO COMMERCIAL
LATEN MAKEN?

VIDEO COMMERCIAL INZETTEN VOOR HET GROTE PUBLIEK

Home » Videoproducties » Video commercial

Wil je je boodschap op een commerciële wijze overbrengen op een groot publiek? Laat ons een video commercial maken! Professioneel, snel en creatief!

Waarom een video commercial laten maken?

Met een video commercial vergroot je de naamsbekendheid van je merk, product of dienst. Een goede commercial bevat een sterke boodschap met een duidelijke call to action in beeld en geluid. Je bereikt en activeert je je publiek. De perfecte video converteert en genereert omzet. Onze video’s zijn TV waardig, geschikt voor reclameblokken op TV en als video advertentie op YouTube en social media.

GRATIS commercial uitproberen!
video commercial

In 6 stappen naar waardige video commercial

Stap 1 – Kennismaking en inventarisatie

Onder het genot van een bak koffie leren we elkaar beter kennen. We gaan brainstormen over je ideeën en maken een leidraad voor de centrale boodschap voor jouw commercial.

Stap 2 – Concepting

De leidraad werken we uit tot concept voor je video commercial dat aansluit op de centrale boodschap. In dit stadium calculeren we ook de omvang van de opdracht die we samenvatten in een heldere offerte.

Stap 3 – Scripting

Nadat we een overeenstemming hebben bereikt over het concept en de offerte gaan we verder met scripting. Dit houdt in dat we o.a. de juiste toon en sfeer gaan bepalen. Afhankelijk van het project kunnen we ook een echt script schrijven voor de acteurs.

Stap 4 – Opnames

Op deze dag gebeurt het allemaal. We plannen samen de gewenste dag of dagen waarop we de video commercial in al haar glorie vastleggen met onze professionele camera’s.

Stap 5 – Post-productie

We selecteren de beste shots en zetten de video in elkaar. Inclusief jouw huisstijl. Samen met jou bekijken we het resultaat en staan we open voor jouw aanvullingen en feedback.

Stap 6 – Oplevering

We verwerken jouw aangeleverde feedback in de video en leveren de video op. Je ontvangt het eindproduct via WeTranfser. Voor veel klanten beheren wij ook het YouTube kanaal. Dan dragen wij niet alleen zorg voor het uploaden van de video maar ook het goed instellen van de titel en omschrijving.

Wat kost het laten maken van een video commercial?

Dat is eigenlijk lastig te zeggen zonder een gedegen inventarisatie van de commercial. De kosten vallen en staan met de omvang van de video productie. Denk aan locaties, figuranten, het aantal mensen op de set en het soort edit. Toch nieuwsgierig naar de kosten van een video commercial? Je mag ons altijd bellen op 085 – 0516 871 of mailen naar info@e2omedia.nl.

Nieuwsgierig naar de kwaliteit? Wij durven het aan om een GRATIS commercial weg te geven!

Waarom E2O Media inschakelen voor het maken van jouw video commercial?

Wij hebben een uitstekende staat van dienst op het gebied van video commercials en andere commerciële video’s. Die reputatie hebben we verkregen door onze hoge kwaliteit, flexibele houding, snelle opleveringen en onuitputtelijke creativiteit.
Voor ons is een mooie commerciële video geen doel op zich maar meer een middel om jou aan omzet, leads en klanten te helpen. Onze video commercials worden afgestemd op oa KPI’s als kijkersloyaliteit, relevantie en conversies.
Wij denken graag met je mee over jouw video commercial!

Nieuwsgierig naar
de mogelijkheden?

085 – 0516 871

Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 en 17:30.

Contact opnemen

Wat onze klanten zeggen

Administratiekantoor Kubus Heerenveen

Jan Kruithof

Jos en Hilbert ken ik al een aantal jaren en voor een nieuwe advertentie, aanpassingen op de website en bedrijfsfilms kan ik altijd bij hun terecht.
De slogan van E2Omedia is: Snel, vakkundig & Full-service. En dat klopt volledig.
Geen vage beloften en to the point. Je weet waar je aan toe bent.
Onze website ziet er niet alleen goed uit, maar haalt ook klanten binnen. Zelfs uit Limburg.
Ook over onze YouTube film zijn we heel tevreden.

Liquido Fashion & Angela Yoga

Angela vd Burgt

Top service en zeer prettige samenwerking. Echt een aanrader!

Allsize Webwinkel

Freek Attema

Bijzonder vernieuwend marketing bureau.
Maakt op geheel eigen wijze fantastische reclame boodschappen.
En het leuke is altijd met een vrolijke ondertoon.
Een echte aanrader voor bedrijven die op zoek zijn naar meer naamsbekendheid.

Ondernemer

Ramin Ezzat

Super service en afhandeling. Prijs kwaliteit super scherp! Bedankt!

PensioenVizier

Elleke Hartog

Goed bedrijf, leuke gasten! Doen wat ze zeggen tegen een mooi tarief.

Wijkunnenmeer

Team Wijkunnenmeer

Wauw, wat ben ik blij dat ik bij jullie ben terechtgekomen! Een mooie website die het heel goed doet in Google. Maar dat is pas het begin. Door jullie klantgerichte en pro-actieve houding krijg ik vaak veel meer dan ik vraag. Of dan ik – als digibeet – zelf kan bedenken. In filmpjes laten jullie ons boven onszelf uitstijgen. De creativiteit spat er vanaf.

Laat een review voor ons achter