HET BELANG VAN GOEDE VIDEO ADVERTENTIES

Home » Videoproducties » Video advertenties

Wil je je boodschap op een commerciële wijze overbrengen op een groot publiek? Zet video advertenties in op je website, YouTube, Google Ads en social media! Professioneel, snel en creatief!

Waarom zou je video advertenties laten maken?

Met een video advertenties vergroot je de naamsbekendheid van je merk, product of dienst. Een goede video advertentie bevat een sterke boodschap met een duidelijke call to action in beeld en geluid. Met video advertenties bereik en activeer je je publiek. De perfecte video advertentie converteert en genereert omzet. Onze video advertenties worden TV waardig opgeleverd en zijn geschikt voor reclameblokken op TV en video advertentie pre-rolls op YouTube en in social media.

Zo maken we jouw idee tot waardige video advertenties

  1. Kennismaking en inventarisatie; Onder het genot van een bak koffie leren we elkaar beter kennen, brainstormen we over je je ideeën en maken we een leidraad voor de centrale boodschap voor jouw video advertenties.
  2. Concepting: De leidraad werken we uit tot concept voor je video advertenties dat aansluit op de centrale boodschap. In dit stadium calculeren we ook de omvang van de opdracht die we samenvatten in een heldere offerte.
  3. Scripting; Na de kennismaking en het opstellen van het concept voor jouw video advertenties gaan we aan de slag met het neerzetten van een origineel script waarin de juiste sfeer wordt neergezet.
  4. Opnames; And…Action! Op deze dag gebeurt het allemaal. We plannen samen de gewenste dag of dagen waarop we de video advertenties in al hun glorie vastleggen met onze professionele camera’s. Bij ons in de studio of op locatie.
  5. Montage en editing; We selecteren de beste shots en zetten de video advertenties in elkaar. Inclusief jouw huisstijl. Samen met jou bekijken we het resultaat en staan we open voor jouw aanvullingen en feedback.
  6. Oplevering eindproductie; We verwerken jouw aangeleverde feedback in de video en leveren de video advertenties op. Je ontvangt de eindproducties via WeTranfser. Desgewenst uploaden we de video advertenties direct naar je Youtube of social kanalen inclusief alle SEO instellingen zodat je video goed gevonden wordt.

Wat kost het laten maken van video advertenties?

Dat is eigenlijk lastig te zeggen zonder een gedegen inventarisatie van de video advertenties. De kosten vallen en staan met de omvang van de video advertenties. Denk aan locaties, figuranten, het aantal mensen op de set en het soorts edits. Toch nieuwsgierig naar de kosten van een video commercial? Je mag ons altijd bellen op 085-0516871 of mailen naar info@e2omedia.nl.

Waarom E2O Media inschakelen voor het maken van jouw video advertenties?

Wij hebben een uitstekende staat van dienst op het gebied van video advertenties en andere commerciële video’s. Die reputatie hebben we verkregen door onze hoge kwaliteit, flexibele houding, snelle opleveringen en onuitputtelijke creativiteit.
Voor ons is een mooie commerciële video geen doel op zich maar meer een middel om jou aan omzet, leads en klanten te helpen. Onze video advertenties worden afgestemd op oa KPI’s als kijkersloyaliteit, relevantie en conversies.
Wij denken graag met je mee over jouw video advertenties!

Wat onze klanten zeggen

Administratiekantoor Kubus Heerenveen

Jan Kruithof

Jos en Hilbert ken ik al een aantal jaren en voor een nieuwe advertentie, aanpassingen op de website en bedrijfsfilms kan ik altijd bij hun terecht.
De slogan van E2Omedia is: Snel, vakkundig & Full-service. En dat klopt volledig.
Geen vage beloften en to the point. Je weet waar je aan toe bent.
Onze website ziet er niet alleen goed uit, maar haalt ook klanten binnen. Zelfs uit Limburg.
Ook over onze YouTube film zijn we heel tevreden.

Liquido Fashion & Angela Yoga

Angela vd Burgt

Top service en zeer prettige samenwerking. Echt een aanrader!

Allsize Webwinkel

Freek Attema

Bijzonder vernieuwend marketing bureau.
Maakt op geheel eigen wijze fantastische reclame boodschappen.
En het leuke is altijd met een vrolijke ondertoon.
Een echte aanrader voor bedrijven die op zoek zijn naar meer naamsbekendheid.

Ondernemer

Ramin Ezzat

Super service en afhandeling. Prijs kwaliteit super scherp! Bedankt!

PensioenVizier

Elleke Hartog

Goed bedrijf, leuke gasten! Doen wat ze zeggen tegen een mooi tarief.

Wijkunnenmeer

Team Wijkunnenmeer

Wauw, wat ben ik blij dat ik bij jullie ben terechtgekomen! Een mooie website die het heel goed doet in Google. Maar dat is pas het begin. Door jullie klantgerichte en pro-actieve houding krijg ik vaak veel meer dan ik vraag. Of dan ik – als digibeet – zelf kan bedenken. In filmpjes laten jullie ons boven onszelf uitstijgen. De creativiteit spat er vanaf.

Laat een review voor ons achter