VIDEO ADVERTENTIES
LATEN MAKEN?

Het belang van goede video advertenties

Home » Videoproducties » Video advertenties

Wil jij je boodschap op een commerciële wijze overbrengen op een groot publiek? Zet video advertenties in op je website, YouTube, Google Ads en social media! Professioneel, snel en creatief!

Waarom zou je video advertenties laten maken?

Met een video advertenties vergroot je de naamsbekendheid van je merk, product of dienst. Een goede video advertentie bevat een sterke boodschap met een duidelijke call-to-action in beeld en geluid. Daarnaast bereik en activeer je je publiek.
De perfecte video advertenties converteren en genereren omzet. En omdat wij alleen met professionele apparatuur werken ben jij verzekerd van geweldig eindproduct!

video advertenties

In 6 stappen naar waardige video advertenties

Stap 1 – Kennismaking en inventarisatie

Onder het genot van een bak koffie leren we elkaar beter kennen. We gaan brainstormen over je ideeën en maken een leidraad voor de centrale boodschap voor jouw video advertentie.

Stap 2 – Concepting

De leidraad werken we uit tot concept voor je video advertentie dat aansluit op de centrale boodschap. In dit stadium calculeren we ook de omvang van de opdracht die we samenvatten in een heldere offerte.

Stap 3 – Scripting

Nadat we een overeenstemming hebben bereikt over het concept en de offerte gaan we verder met scripting. Dit houdt in dat we o.a. de juiste toon en sfeer gaan bepalen. Afhankelijk van het project kunnen we ook een echt script schrijven voor de acteurs.

Stap 4 – Opnames

Op deze dag gebeurt het allemaal. We plannen samen de gewenste dag of dagen waarop we de video advertentie in al haar glorie vastleggen met onze professionele camera’s.

Stap 5 – Post-productie

We selecteren de beste shots en zetten de video in elkaar. Inclusief jouw huisstijl. Samen met jou bekijken we het resultaat en staan we open voor jouw aanvullingen en feedback.

Stap 6 – Oplevering

We verwerken jouw aangeleverde feedback in de video en leveren de video op. Je ontvangt het eindproduct via WeTranfser. Voor veel klanten beheren wij ook het YouTube kanaal. Dan dragen wij niet alleen zorg voor het uploaden van de video maar ook het goed instellen van de titel en omschrijving.

Waarom E2O Media inschakelen voor het maken van jouw video advertenties?

Wij hebben alles onder 1 dak. Dat houdt in dat wij de advertenties niet alleen bedenken, maar ook de uitvoering voor onze rekening nemen. Inmiddels hebben we een uitstekende staat van dienst op het gebied van video advertenties en andere commerciële video’s. Die reputatie hebben we verkregen door onze hoge kwaliteit, flexibele houding, snelle opleveringen en onuitputtelijke creativiteit.

Wat kost het laten maken van video advertenties?

Dat is eigenlijk lastig te zeggen zonder een gedegen inventarisatie van de video advertenties. De kosten vallen en staan met de omvang van de video advertenties. Denk aan locaties, figuranten, het aantal mensen op de set en het soorts edits. Toch nieuwsgierig naar de kosten van een video commercial? Je mag ons altijd bellen op 085 – 0516 871 of mailen naar info@e2omedia.nl.

Nieuwsgierig naar
de mogelijkheden?

085 – 0516 871

Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 en 17:30.

Contact opnemen

Wat onze klanten zeggen

Administratiekantoor Kubus Heerenveen

Jan Kruithof

Jos en Hilbert ken ik al een aantal jaren en voor een nieuwe advertentie, aanpassingen op de website en bedrijfsfilms kan ik altijd bij hun terecht.
De slogan van E2Omedia is: Snel, vakkundig & Full-service. En dat klopt volledig.
Geen vage beloften en to the point. Je weet waar je aan toe bent.
Onze website ziet er niet alleen goed uit, maar haalt ook klanten binnen. Zelfs uit Limburg.
Ook over onze YouTube film zijn we heel tevreden.

Liquido Fashion & Angela Yoga

Angela vd Burgt

Top service en zeer prettige samenwerking. Echt een aanrader!

Allsize Webwinkel

Freek Attema

Bijzonder vernieuwend marketing bureau.
Maakt op geheel eigen wijze fantastische reclame boodschappen.
En het leuke is altijd met een vrolijke ondertoon.
Een echte aanrader voor bedrijven die op zoek zijn naar meer naamsbekendheid.

Ondernemer

Ramin Ezzat

Super service en afhandeling. Prijs kwaliteit super scherp! Bedankt!

PensioenVizier

Elleke Hartog

Goed bedrijf, leuke gasten! Doen wat ze zeggen tegen een mooi tarief.

Wijkunnenmeer

Team Wijkunnenmeer

Wauw, wat ben ik blij dat ik bij jullie ben terechtgekomen! Een mooie website die het heel goed doet in Google. Maar dat is pas het begin. Door jullie klantgerichte en pro-actieve houding krijg ik vaak veel meer dan ik vraag. Of dan ik – als digibeet – zelf kan bedenken. In filmpjes laten jullie ons boven onszelf uitstijgen. De creativiteit spat er vanaf.

Laat een review voor ons achter