TRUEVIEW FOR ACTION? WAT IS DAT?

Home » Videoproducties » TrueView For Action

Iedereen kent ze wel, de video ads die worden getoond bij het openen van Youtube video’s. Deze effectieve en daarom uiterst populaire manier van adverteren heet TrueView For Action en wordt aangestuurd door Google Ads (het oude Adwords).

Zet ons in voor je TrueView For Action Videoproducties

E2omedia is gespecialiseerd in online videoproducties. Van complete commercials, greenscreen en whitescreen presentaties tot korte video ads met animaties en tekst. Onze videoproducties kunnen alle kanten op. Heb je een presentator of voice-over nodig? Geen probleem. Natuurlijk vind je het belangrijk dat de video wordt geproduceerd in je eigen look and feel. Daarvoor komen we het liefst naar jouw locatie en verwerken ook je eigen huisstijlelementen in de video’s. Wij zorgen voor het resultaat dat je voor ogen hebt.

TrueView For Action Videoproducties met snelle oplevertijden

Tijd is geld en als je TrueView For Action in gaat zetten wil je niet maanden hoeven wachten op een videoproductie. Wij begrijpen dat en zorgen daarom voor snelle oplevertijden. Afhankelijk van de omvang van de videoproductie is onze gemiddelde oplevertijd 2-3 werkdagen. Bij opdrachten van grotere omvang is de oplevertijd bespreekbaar.

Wil je ook je Google Ads door ons laten beheren?

Heb je zelf geen tijd of kennis om Google Ads campagnes in te stellen en te beheren? Natuurlijk kunnen wij dat ook voor je doen. We zorgen voor geoptimaliseerde TrueView For Action campagnes waarbij we spitsen op ROI tegen een lage kostenstructuur. We beginnen altijd met kleine budgetten en schroeven pas op als we rendement zien.