Videoproducties

EEN VIDEO IS ZO STERK ALS DE PRODUCTIE

Je bent op zoek naar een solide videoproductie bedrijf dat jouw boodschap professioneel uit kan beelden. Een videoproductie bedrijf met kennis en ervaring. Een persoonlijk team dat verder denkt dan de video alleen. Aangenaam, wij zijn E2O Media.

Wij zijn een Full-Service mediabedrijf gespecialiseerd in videoproducties voor corporate, marketing, trainingen, events en online videoplatformen.

Met onze expertise, brede dienstverlening en state of the art apparatuur vertalen wij de verhalen van onze klanten naar professionele videoproducties.

Onze missie is het produceren van inspirerende en overtuigende media content die onze klanten helpen hun producten en diensten te branden, te promoten en te vermarkten.

videoproducties

Wij maken diverse soorten video’s

videoproducties e2omedia

Zo bereiden wij onze videoproducties voor

Pre-Productie

Wij zijn ontzettend benieuwd naar je verhaal en ideeën over de video. We inventariseren je eisen en wensen en vullen ze aan met onze creativiteit en expertise. In dit stadium komt de productie tot stand. Van sfeer tot kleding. Van verhaal tot call-to-action.

Locaties

Wij kunnen meerdere studio’s aanbieden met verschillende achtergronden. Denk hierbij aan zwart, wit of groen doek. Schieten op locatie is ook altijd mogelijk en dat geeft de video een natural feel.

Verlichting

Verlichting is enorm belangrijk voor de camera’s. Zonder licht geen beeld. Daarnaast biedt verlichting ook veel sfeer en daarom is de keuze voor de juiste verlichting ook ontzettend belangrijk.

Script

Is er een verhaal die uitgebeeld moet worden? In die gevallen werken wij graag met een script. Van de simpelste vorm tot woord voor woord. Dit zorgt ervoor dat je tijdens het schieten goed door kan werken en dat scheelt veel tijd.

Shootlist

Een shootlist maken we als de video een sterke verhaallijn heeft. Vooral als we werken met script is dit essentieel. Een shootlist is niks anders dan een lijst met beelden die we vast moeten leggen. Zo voorkomen we dat we iets vergeten.

Muziek

Als je ervoor kiest om muziek te gaan gebruiken, zoals de meeste video’s, dan is het belangrijk om de juiste keus te maken. Wat past jou en je bedrijf en welke sfeer wil je neerzetten. Dit is een belangrijk onderdeel.

Presentatie

Moet er in de video iets gepresenteerd worden? Deze presentatie wil je wellicht zelf doen, maar kun je ook laten doen. Zowel ons team als onze vaste castingbureau heeft altijd een geschikte kandidaat voor jou!

Voice-over

Voor voice-overs geldt hetzelfde als voor de presentatie. Deze kun je voor je eigen rekening nemen of laten uitbesteden. Wij beschikken over professionele apparatuur om deze op te nemen. Wil je dat wij dat doen of wil je extern persoon inschakelen? Alles is mogelijk!

Animaties en motion graphics

Animaties kunnen je video een enorme boost geven maar kan ook snel in de papieren lopen. Het is dus essentieel om te weten of je dit wilt en vooral hoeveel.

Audio

Tijdens het voorbereidingsproces wordt vanzelf duidelijk of er op locatie ook audio opgenomen moet worden. Als dit het geval is sturen we in de meeste gevallen een extra geluidsman mee die meerdere sporen kan opnemen. Dit hangt ook van het budget af.

Gear

Wij hebben een scala aan professionele apparatuur en afhankelijk van wat er nodig is kiezen wij het juiste materiaal. Ook hier speelt budget soms een rol. Wij hebben 2 professionele camera’s van Canon die wij niet zomaar voor elke klus in kunnen zetten. Daarvoor hebben wij meerdere compacte camera’s. Ook voor het maken van dronebeelden zit je bij ons goed!

Post productie

Nadat alles is opgenomen gaan we aan de slag met de edit. Hier voegen we al het opgenomen materiaal samen en gaan we monteren, animeren en kleur bepalen. Ook de audio nemen we flink onder handen.

Wij delen ook graag onze kennis met je

Heb je vragen gekregen? Mail of bel ons gerust!

Alle BLOGS

VRIJBLIJVEND GESPREK?

Wij laten je zien waar de kansen liggen en waar je snel resultaat kunt behalen. Deze ‘quick wins’ leggen we helder en duidelijk uit zodat jij er mee aan de slag kunt. Een dergelijk gesprek kost je niks, is vrijblijvend en levert je ten alle tijde goede informatie op!

Contact opnemen
vrijblijvend gesprek
vrijblijvend gesprek