Project omschrijving

Wijkunnenmeer

Fotografie | Videoproductie | Website | Vormgeving

Onderpresteren is minder laten zien dan je kunt – en bent. Tenminste: dat is de definitie van Wijkunnenmeer. Onderpresteren is een groot probleem. Van onderpresteren kun je doodongelukkig worden. Op school wordt onderpresteren vaak niet gezien. Dat komt doordat onderpresteerders er vaak op uit zijn niet als slim gezien te worden.
Wijkunnenmeer helpt onderpresteerders weer te sprankelen, op school en thuis.

Contact opnemen

WIJKUNNENMEER VIDEOPRODUCTIE

WIJKUNNENMEER WEBSITE

Voor Wijkunnenmeer hebben wij de oude website nagebouwd in WordPress en een volledige webshop met boekingsmogelijkheden ingebouwd. Zodra een klant iets op datum boekt verschijnt dat automatisch in de agenda van het desbetreffende persoon.

De website hebben wij verrijkt met 4 online platforms waar hulp wordt geboden aan hen die het nodig hebben. Na aanschaf van het pakket krijgt de klant meteen toegang tot dit platform en kan het online aan de slag. Wijkunnenmeer biedt daar stappenplannen aan in diverse vormen inclusief een stap voor stap methode met zo min mogelijk afleiding.

Bekijk de website hier.

Wijkunnenmeer Website

Een greep uit ons werk

Klik op foto voor meer info

Bekijk al ons werk

VRIJBLIJVEND GESPREK?

Wij laten je zien waar de kansen liggen en waar je snel resultaat kunt behalen. Deze ‘quick wins’ leggen we helder en duidelijk uit zodat jij er mee aan de slag kunt. Een dergelijk gesprek kost je niks, is vrijblijvend en levert je ten alle tijde goede informatie op!

Contact opnemen
vrijblijvend gesprek
vrijblijvend gesprek