Project omschrijving

Learning Through Movements

Website

Learning Through Movements is een organisatie die kinderen leert ontwikkelen met behulp van beweging. “De oorsprong van leren zit in bewegen. Al van baby af aan maken we bewegingen die we gedurende onze jeugd steeds verder weten te ontwikkelen. Van primaire overleving bewegingen naar automatisch aangestuurde bewegingen. Allen met het doel om je als kind verder te helpen ontwikkelen om later goed te leren lezen, schrijven en rekenen.” Aldus Ciska van der Veer, eigenaar van Learning Through Movements.

Contact opnemen

LEARNING THROUGH MOVEMENTS WEBSITE

Voor Learning Through Movements maakten wij een WordPress website met een kleine WooCommerce webshop. Ciska verkoopt artikelen en workshops via haar website. We hebben diverse verzendklasses aangemaakt voor binnen- en buitenland en de betalingen lopen via Mollie.

Bekijk de website hier.

Learning Through Movements

Een greep uit ons werk

Klik op foto voor meer info

Bekijk al ons werk

VRIJBLIJVEND GESPREK?

Wij laten je zien waar de kansen liggen en waar je snel resultaat kunt behalen. Deze ‘quick wins’ leggen we helder en duidelijk uit zodat jij er mee aan de slag kunt. Een dergelijk gesprek kost je niks, is vrijblijvend en levert je ten alle tijde goede informatie op!

Contact opnemen
vrijblijvend gesprek
vrijblijvend gesprek