Project omschrijving

Bax Music

Videoproductie | Presentatie | Voice-Over

Bax Music is voor ons de ideale klant, want wist je dat we bij E2O Media allemaal onze sporen hebben verdiend in de muziek? Zo is Barry drummer, Manon zangeres en Jos en Hilbert spelen gitaar en zingen ook. We mochten we 50 review video’s produceren met allerhande instrumenten en gear. We bouwden een stijlvol decor en gooiden al onze kennis, kunde én muzikaliteit in de strijd!

Voor deze video’s deden wij de presentatie, voice-over én de videoproductie zelf. Ook de thumbs voor YouTube hebben wij aangeleverd in hun eigen stijl.

Bax Music wilde deze video’s het liefst binnen 2 maanden kunnen uploaden. Dit vergde een enorme uitdaging, want om 50 video’s in die korte tijd te gaan maken, naast alle andere werkzaamheden, was wel optimistisch. Gelukkig hebben we een fantastisch team die allemaal boven zichzelf uitgestegen zijn en is het ons gelukt om de opdracht ruim binnen de tijd af te ronden. We zijn enorm trots op het resultaat en hieronder vind je een aantal van deze video’s.

Contact opnemen

BAX VIDEOPRODUCTIE

Een greep uit ons werk

Klik op foto voor meer info

Bekijk al ons werk
webdevelopment videoproducties

VRIJBLIJVEND GESPREK?

Wij laten je zien waar de kansen liggen en waar je snel resultaat kunt behalen. Deze ‘quick wins’ leggen we helder en duidelijk uit zodat jij er mee aan de slag kunt. Een dergelijk gesprek kost je niks, is vrijblijvend en levert je ten alle tijde goede informatie op!

Contact opnemen
webdevelopment videoproducties