Over Jos

Ik ben Jos, medeoprichter en vennoot van E2O Media Vof. E2O Media is ontstaan vanuit vele vuurkorf sessies met Hilbert, lange nachten van brainstormen en een niet te stoppen drive om iets voor mijzelf te beginnen. Wat dat precies moest zijn is met de nodige biertjes bedacht tijdens de inmiddels, voor mij, onvergetelijke nachten bij de vuurkorf. Oh ja, sorry daarvoor buurtjes:)
School heb ik niet afgerond, ik ben een praktijkman die door iets te doen eerder snapt hoe het werkt dan er eindeloos over te moeten lezen. Vanaf mijn 20e was ik dan ook al aan het werk en dat doe ik nog steeds met veel plezier.
Inmiddels kijk ik trots terug op een roerig ontstaan van ons bedrijf met diverse businesscases die erg succesvol zijn geworden. Door deze businesscases is mijn ervaring steeds groter geworden en dat is een voordeel voor iedereen die het vertrouwen bij ons neerlegt met een mooie opdracht.

Mijn specialismen
Backoffice • Sales • Presentatie • People • Management • Structuur • Efficiency

Dit kun je van me verwachten
Ik ben analytisch, rustig, creatief, doortastend begripvol. Het combineren van deze eigenschappen met mijn functie binnen E2O Media resulteert vaak in een prettige klantbeleving. Benieuwd? Try me:)
Door mijn rijke werkverleden, ik ben nu eenmaal vroeg begonnen:), heb ik veel verschillende bedrijven kunnen zien en daardoor kan ik relatief snel doorgronden wat er in een bedrijf speelt en wat belangrijk is voor een bedrijf.
Ik denk goed na voordat ik iets doen en heb altijd een lange termijn visie voor ogen. Ik ben rustig en begripvol en handel altijd in het belang van de eindklant.

Dit vind ik leuk
Het presenteren van jouw producten of diensten voor de camera is een van de leukste dingen om te doen. Ik sta met veel plezier voor de camera om mooie producties te maken die jouw bedrijf mooie, goed en professioneel op de kaart zetten. Natuurlijk kun je dit ook zelf doen in onze studio, maar wil je liever zelf niet voor de camera staan dan neem ik je dat graag uit handen:)

Neem gerust contact met mij op via jos@e2omedia.nl.

Over Manon
Over Hilbert
Over Jos
Over Barry