Over Hilbert

Ik ben Hilbert, een creatieve autodidact met een sterke drive en een passie voor commercialiteit. Ik ben erg van het standpunt “wat een ander kan, dat kan ik ook” en mijn skills heb ik dan ook voornamelijk in de praktijk geleerd door er gewoon mee aan de slag te gaan. Alles wat ik kan en doe komt zo tot stand en ik ben dan ook dodelijk nieuwsgierig aangelegd. Het enige dat me een nog grotere kick geeft dan mijn autodidactische werkwijze is de bevestiging van het resultaat. :)

Naast E2O Media ben ik gitarist, zowel akoestisch en elektrisch.
Ik speel vanaf mijn 5e en ook hier geldt dat mezelf alles heb aangeleerd met behulp van mijn absolute gehoor, drive en cassettebandjes die ik letterlijk tot spaghetti terug spoelde. Over and over again. Tegenwoordig gaat het met Youtube veel sneller, haha.
Mijn passie voor muziek komt in E2O menigmaal van pas omdat ik als geen ander weet hoe je een sfeertje neerzet met muziek en beeld. En bestaat de muziek nog niet? Dan maak ik het zelf. ;)

Mijn specialismen
Sales • WordPress • Video • SEO • Adobe software • Gsuite • Presenteren • Managen • Copywriting • Muziek • Creatief zijn!

Ontstaan van ons bedrijf

Eyesiiopen, nu E2O Media, is ontstaan in een hectische periode bij een groothandel waar Jos en ik collega’s waren. We waren beide account-managers en zaten de hele dag aan de telefoon. Keiharde koude telefonische acquisitie binnen NL en BE.

Hoe zwaar en saai ook, we hadden MEGA succes en langzaam maar zeker ontstond de gedachte dat we dit ook voor ons zelf konden doen. Immers, klanten binnenhalen was geen probleem.
Maar wat zouden gaan doen? Winkel? Groothandel opzetten? Consulting?
Na nachten van brainstormsessies bij de vuurkorf in mijn tuin (oooh, wat een tijden!) kwamen we tot de conclusie dat het antwoord al die tijd voor ons lag.
Telefonische acquisitie.
Jos en ik lieten ons uitkopen op vrijdag en op maandag zaten we aan de keukentafel te bellen. Eyesiiopen (nu E2O Media) was geboren.

Eyesiiopen was destijds vooral gefocused op telefonische acquisitie en groeide al snel naar een bedrijf met 10 man personeel. In de tussentijd kwamen daar ook webdevelopment en andere vormen van marketing as service bij. Toen in 2017 het nieuws van de AVG en de nieuwe wet op de persoonsbescherming ons bereikte besloten we te stoppen met telefonische acquisitie voor bedrijven. Het had een enorme impact op onze omzet en we moesten alle zeilen bijzetten om toch door te kunnen blijven gaan.

De naamsverandering naar E2O Media

Na diverse avonturen, mooie maar ook vervelende, zijn we naast grijze haren ook enorm veel kennis en ervaring rijker. In 2019 hebben we ons gecommitteerd aan meer focus en besloten we als gevolg daar op onze naam te wijzigen in E2O Media, een verbastering van Eyesiiopen (De romeinse twee in EIIO wordt nu voortgezet als E2O) een naam die gemakkelijker en spannender in het gehoor lag.

De focus komt meer te liggen op hetgeen waar we allemaal gelukkig van worden namelijk, onze klanten tevreden stellen met onze creativiteit. Er kwam een nieuwe huisstijl, nieuwe website en marketingstrategie. Alles wat we tot nu toe deden komt samen in E2O Media. De rode kleur staat voor passie, E2O voor de gouden media formule die onze klanten blij maakt.

Everyday going strong! :)

Groet,

Hilbert

Over Manon
Over Hilbert
Over Jos
Over Barry