Over Barry

Mijn naam is Barry en ik ben sinds begin 2018 werkzaam bij E2O Media waar ik mij voornamelijk bezig houd met videoproducties en websites. Mijn specialisme ligt bij het ‘gewoon doen’. Van niets iets maken.
Ik werk graag zonder planning (als het project het toelaat) en laat mijn creativiteit graag op zijn beloop. Ook qua filmen ben ik eigenwijs en film ik zoveel mogelijk uit de hand. Dit geeft mij de vrijheid die ik nodig heb om het project tot een succes te maken. Ook die van jou.

Een keertje sparren? Neem gerust contact met mij op via barry@e2omedia.nl.

Mijn specialismen
Filmen • Adobe Premiere • Photoshop • WordPress • Fotografie

Wat ik hiervoor deed

Voordat ik bij E2O Media kwam werken was ik drumleraar en had ik mijn eigen drumschool. Ik ben daardoor ook bekend met ondernemen en weet daardoor waar ik mensen kan ondersteunen. Niet alleen met hun uitingen (Website, video foto etc.) maar ook met hun bedrijfsstrategie.

Video’s en websites maken was slechts een hobby wat ik mezelf aangeleerd heb, net als het drummen. Ik ben dus autodidact en bijt me graag in dingen vast als het niet lukt, want linksom of rechtsom, mij zal het lukken!
Ik maakte in het verleden video’s voor vrienden en bekenden. Van promo video’s van bands t/m bruiloft video’s. Ook voor mijn eigen bands maakte ik de promo video’s, websites, logo’s etc.

Hoe ik hier terecht kwam

In het voorjaar van 2018 kwam ik weer in contact met Hilbert, waar ik mee samen heb gewerkt in Leeuwarden een aantal jaar daarvoor, en kreeg ik de kans om hier aan de slag te gaan. Na een aantal maanden parttime hier mee te hebben gedraaid naast de drumschool besloot ik de drumschool van de hand te doen en mij fulltime te storten op dit avontuur. Tot nu toe geen seconde spijt gehad en ben ik dankbaar voor de kansen die ik krijg.

Ik heb geen nuttige diploma’s, want ik zit niet graag in de schoolbanken. Ik noem mezelf mede daarom ook graag een prutser. Ik pruts graag en zo ontdek en leer ik. Mijn wereld qua mogelijkheden is eindeloos en dat wil ik graag zo houden.
Ik volg niet graag de geplaveide paden en de regels. Ik loop liever naast het pad en creëer nieuwe afdrukken en dus ook nieuwe ideeën.

Over Manon
Over Hilbert
Over Jos
Over Barry