DE MOGELIJKHEDEN VAN ONLINE MARKETING

Online marketing is een breed begrip.
Je hebt talrijke middelen tot je beschikking om je bedrijf, merk, product of dienst online aandacht te laten trekken.
Denk aan websites, talloze social media kanalen, video platformen en online nieuwsbrieven die je al dan niet gecombineerd in kunt zetten.

Met het opstellen van een online marketingstrategie helpen we jou om online aandacht te genereren op de meest efficiënte manier.

Met een goede online marketingstrategie zorgen we voor 5 belangrijke voordelen:

 1. We geven je een groot bereik
 2. We targetten je beoogde doelgroepen
 3. We stellen meetbare gegevens beschikbaar
 4. We sturen op lage kosten en hoge conversie
 5. We brengen direct contact met de doelgroep tot stand

Een online marketingstrategie op basis van 7 essentiële punten:

 1. Samen met jou analyseren we de identiteit van je bedrijf en bepalen welke online marketing middelen daar het best bij passen.
 2. We analyseren samen de doelgroep. We kruipen in de huid van de doelgroep en stellen vast waar, wanneer, hoe, waarmee en op welke manier ze het best aangesproken kunnen worden.
 3. We maken een overzicht van de voornaamste aanwezige concurrentie en analyseren hun kanalen. Op basis van opgedane kennis en inspiratie bouwen we samen de maximale propositie.
 4. We bepalen samen de belangrijkste KPI’s en kiezen samen de juiste online middelen en kanalen om de boodschap van je bedrijf te verkondigen.
 5. We stellen samen SMART gebaseerde doelstellingen binnen de KPI’s en maken de resultaten meetbaar.
 6. Om de juiste koers te blijven varen stellen we samen een heldere online marketing kalender op met daarop alle activiteiten en doelstellingen. De behaalde resultaten worden hierop bijgevoegd.
 7. We blijven alert en waakzaam gedurende de realisatie van de campagnes. We spreken samen een frequentie af van momenten waarop we sturen in het online marketing traject.

Online marketingstrategie zonder fratsen. Full-service.

VRIJBLIJVEND GESPREK?

Wij laten je zien waar de kansen liggen en waar je snel resultaat kunt behalen. Deze ‘quick wins’ leggen we helder en duidelijk uit zodat jij er mee aan de slag kunt. Een dergelijk gesprek kost je niks, is vrijblijvend en levert je ten alle tijde goede informatie op!

Contact opnemen
Online marketingstrategie