Een goede offline marketing strategie is essentieel

Om je bedrijf, merk, dienst of product succesvol te vermarkten zetten we samen met jou een strategie op lange termijn uit. In een strategiesessie bepalen we samen de koers, doelen en de middelen om je doelstellingen op lange termijn te behalen. We analyseren je externe omgeving en verkennen je eigen interne mogelijkheden door middel van een gedegen SWOT analyse.

Op basis van de uitkomsten, je toegevoegde waarde en het onderscheidend vermogen van je propositie creëren we een offline marketing strategie met een lange termijn visie die bij jou past. Daarnaast sturen we samen in de tactische en operationele beslissingen op korte termijn.

Online marketing strategie

Een goede offline marketing strategie gaat hand in hand met een online strategie. Hiermee vergroot je je bereik enorm en dus ook de kans op conversie.

Meer info
webdevelopment videoproducties

VRIJBLIJVEND GESPREK?

Wij laten je zien waar de kansen liggen en waar je snel resultaat kunt behalen. Deze ‘quick wins’ leggen we helder en duidelijk uit zodat jij er mee aan de slag kunt. Een dergelijk gesprek kost je niks, is vrijblijvend en levert je ten alle tijde goede informatie op!

Contact opnemen
webdevelopment videoproducties