Manon Dijkstra

Manon Dijkstra

Home » Informatie » Het E2O Team » Manon Dijkstra

Hi, mijn naam is Manon en ik ben allround marketeer bij E2O Media. Leuk dat je even een kijkje komt nemen bij ons op de website! Ik zou even kort vertellen wie ik ben en wat ik doe.

Doen waar ik van houd

Ik ben een ondernemende creatieveling die barst van de enthousiasme voor het werk dat ik doe! Ik doe niets liever dan creatief zijn met beeld, tekst en video. Van het creëren content voor social posts of schrijven van blogs, maken van logo’s en huisstijlen, tot en met het opnemen van commercials en doen van presentaties. Hier gaat mijn hart sneller van kloppen!

De opleiding Communicatie & Media was dan ook een logische keuze voor mij. De opleiding bood mij de kans om mijzelf verder te ontwikkelen in de dingen waar ik van geniet. Ik kan dan ook helemaal opgaan in mijn werk als marketeer. Hierdoor hoor je mij soms op kantoor bijna niet meer. Maar wanneer ik op het podium sta, hoor je mij juist wel! Ik ben namelijk net als de anderen van e2o media ook muzikant en zing in 2 bands.

Dit zijn mijn beste skills

Deze skills zet ik graag in om jouw bedrijf op de kaart te zetten!

Presentatie
Social media
Creatief
Vormgeving
Copywriting
Strategie
Manon Dijkstra

Kom jij voor de camera staan?

Je kunt mij geregeld vóór als achter de camera vinden. Omdat ik al vanaf mijn 16e professioneel modellenwerk doe, weet ik heel goed hoe het is en waar je tegenaan kunt lopen zodra je voor de camera staat.

Dus wil je een keer bij ons voor de camera staan om een bijvoorbeeld jouw online klanten persoonlijk welkom te heten op jouw website? Of wil je juist een geweldige bedrijfsvideo of commercial opnemen? Of besteed jij de social media liever uit?

Neem contact met ons op en dan gaan we voor je aan de slag!

BLOGS door Manon

Alle BLOGS
barry tuinstra
jos attema
manon dijkstra
hilbert kuipers