Jos Attema

Jos Attema

Home » Informatie » Het E2O Team » Jos Attema

Ik ben Jos, medeoprichter en vennoot van E2O Media Vof. E2O Media is ontstaan vanuit vele vuurkorf sessies met Hilbert, lange nachten van brainstormen en een niet te stoppen drive om iets voor mijzelf te beginnen. Wat dat precies moest zijn is met de nodige biertjes bedacht tijdens de inmiddels, voor mij, onvergetelijke nachten bij de vuurkorf. Oh ja, sorry daarvoor buurtjes:)

Gewoon doen

School heb ik niet afgerond, ik ben een praktijkman die door iets te doen eerder snapt hoe het werkt dan er eindeloos over te moeten lezen. Vanaf mijn 20e was ik dan ook al aan het werk en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Inmiddels kijk ik trots terug op een roerig ontstaan van ons bedrijf met diverse businesscases die erg succesvol zijn geworden. Door deze businesscases is mijn ervaring steeds groter geworden en dat is een voordeel voor iedereen die het vertrouwen bij ons neerlegt met een mooie opdracht.

Dit mag je van me verwachten

Ik ben analytisch, rustig, creatief, doortastend en begripvol. Ik denk altijd na alvorens ik iet doe en dat zorgt ervoor dat ik altijd een lange termijn visie voor ogen heb. Door mijn lange werkverleden, ik ben nu eenmaal vroeg begonnen:), heb ik veel ervaring op kunnen doen in diverse branches. Hierdoor kan ik meestal relatief snel doorgronden wat er in een bedrijf speelt en hoe wij onze dienstverlening daar effectief op aan kunnen passen dan wel invullen.

Jos Attema

Dit zijn mijn beste skills

Deze skills zet ik graag in om jouw bedrijf op de kaart te zetten!

Presentatie
Sales
Online marketing
Social media
Webdevelopment
Adobe
Jos Attema

Dit vind ik leuk

Het presenteren van jouw producten of diensten voor de camera is een van de leukste dingen om te doen. Ik sta met veel plezier voor de camera om mooie producties te maken die jouw bedrijf mooie, goed en professioneel op de kaart zetten. Natuurlijk kun je dit ook zelf doen in onze studio, maar wil je liever zelf niet voor de camera staan dan neem ik je dat graag uit handen:)

Neem gerust contact met mij op via jos@e2omedia.nl.

BLOGS door Jos

Alle BLOGS
barry tuinstra
jos attema
hilbert kuipers