Hilbert Kuipers

Hilbert Kuipers

Home » Informatie » Het E2O Team » Hilbert Kuipers

Ik ben Hilbert, een creatieve autodidact met een sterke drive en een passie voor commercialiteit. Ik ben erg van het standpunt “wat een ander kan, dat kan ik ook” en mijn skills heb ik dan ook voornamelijk in de praktijk geleerd door er gewoon mee aan de slag te gaan. Alles wat ik kan en doe komt zo tot stand en ik ben dan ook dodelijk nieuwsgierig aangelegd. Het enige dat me een nog grotere kick geeft dan mijn autodidactische werkwijze is de bevestiging van het resultaat. :)

Het ontstaan van ons bedrijf

Eyesiiopen, nu E2O Media, is ontstaan in een hectische periode bij een groothandel waar Jos en ik collega’s waren. We waren beide account-managers en zaten de hele dag aan de telefoon. Keiharde koude telefonische acquisitie binnen NL en BE.

Hoe zwaar en saai ook, we hadden MEGA succes en langzaam maar zeker ontstond de gedachte dat we dit ook voor ons zelf konden doen. Immers, klanten binnenhalen was geen probleem.
Maar wat zouden gaan doen? Winkel? Groothandel opzetten? Consulting?
Na nachten van brainstormsessies bij de vuurkorf in mijn tuin (oooh, wat een tijden!) kwamen we tot de conclusie dat het antwoord al die tijd voor ons lag.

Telefonische acquisitie

Jos en ik lieten ons uitkopen op vrijdag en op maandag zaten we aan de keukentafel te bellen. Eyesiiopen (nu E2O Media) was geboren.

Eyesiiopen was destijds vooral gefocused op telefonische acquisitie en groeide al snel naar een bedrijf met 10 man personeel. In de tussentijd kwamen daar ook webdevelopment en andere vormen van marketing as service bij. Toen in 2017 het nieuws van de AVG en de nieuwe wet op de persoonsbescherming ons bereikte besloten we te stoppen met telefonische acquisitie voor bedrijven. Het had een enorme impact op onze omzet en we moesten alle zeilen bijzetten om toch door te kunnen blijven gaan.

Dit zijn mijn beste skills

Deze skills zet ik graag in om jouw bedrijf op de kaart te zetten!

Creativiteit
Sales
Webdevelopment
Adobe
Fotografie
Video
Hilbert Kuipers
Hilbert Kuipers

De naamsverandering naar E2O Media

Na diverse avonturen, mooie maar ook vervelende, zijn we naast grijze haren ook enorm veel kennis en ervaring rijker. In 2019 hebben we ons gecommitteerd aan meer focus en besloten we als gevolg daar op onze naam te wijzigen in E2O Media, een verbastering van Eyesiiopen (De romeinse twee in EIIO wordt nu voortgezet als E2O) een naam die gemakkelijker en spannender in het gehoor lag.

Tijd voor wat nieuws

De focus komt meer te liggen op hetgeen waar we allemaal gelukkig van worden namelijk, onze klanten tevreden stellen met onze creativiteit. Er kwam een nieuwe huisstijl, nieuwe website en marketingstrategie. Alles wat we tot nu toe deden komt samen in E2O Media. De rode kleur staat voor passie, E2O voor de gouden media formule die onze klanten blij maakt.

Everyday going strong! :)

BLOGS door Hilbert

Alle BLOGS
barry tuinstra
jos attema
hilbert kuipers