Barry Tuinstra

Barry Tuinstra

Home » Informatie » Het E2O Team » Barry Tuinstra

In het voorjaar van 2018 kreeg ik de kans om te komen werken bij E2O Media, toen nog Eyesiiopen. Ik houd me hier voornamelijk bezig met videoproducties en websites. Mijn specialisme ligt bij het ‘gewoon doen’. Van niets iets maken. Daarom kan ik ook heel goed zonder planning uit de voeten en snel werk leveren. Grotere projecten vergen natuurlijk goede voorbereiding. Ook dat is geen enkel probleem.

Wat ik hiervoor deed

Sinds 2010 was ik werkzaam als drumleraar en speelde ik in diverse bands. Ik was dus in principe eigen ondernemer en deze ervaring neem ik ook mee naar mijn werk bij E2O. Het ondernemen ligt me goed maar doe ik graag samen met anderen. Vooral andere mensen adviseren, het meedenken en het tot uiting brengen is wat ik kan en leuk vind.

Alle werkzaamheden die ik verricht binnen E2O heb ik altijd al gedaan, alleen dan hobby matig. Als autodidact bijt ik me graag vast in de materie en zoek ik in het tot op de bodem uit. Het grote voordeel daarvan is dat ik altijd in staat ben om vrij te blijven denken. Als iets niet lijkt te kunnen zorg ik er graag voor dat het wél kan.

Dit zijn mijn beste skills

Deze skills zet ik graag in om jouw bedrijf op de kaart te zetten!

Videografie
Fotografie
Webdevelopment
Adobe
Social media
Sales
barry tuinstra

Hoe ik hier terecht kwam

In het voorjaar van 2018 kwam ik weer in contact met Hilbert, waarmee ik samen heb gewerkt in Leeuwarden een aantal jaar daarvoor. Hij gaf aan hulp te kunnen gebruiken op de gebieden waar ik hobby matig actief mee was. Ook het feit dat ik zelf ondernemer was en dus ook kon denken als ondernemer sprak Jos en Hilbert erg aan. Hoewel ze daar ongetwijfeld inmiddels spijt van hebben ;).

Nadat ik aantal maanden parttime actief was bij E2O Media en ik daarnaast nog de drumschool had, boden ze mij een fulltime contract aan. Dit hield voor mij dat de drumschool aan de kant moest. Ondanks dat besloot ik er voor te gaan omdat dit werk mij goed ligt.

Een gesprek met mij over jouw bedrijf kan je altijd wat opleveren!
Neem gerust contact op via barry@e2omedia.nl

Inmiddels zijn we een aantal jaar en vele projecten verder. E2O Media bestaat uit creatieve mensen waar ik me helemaal thuis voel. We hebben geen standaard ‘werk klimaat’ en iedereen is bezig om de klanten zo goed mogelijk te helpen. We staan allemaal op hetzelfde niveau en dat maakt ook de interne communicatie erg makkelijk.

BLOGS door Barry

Alle BLOGS
barry tuinstra
jos attema
hilbert kuipers