Informatie over E2O Media

Ons werk

Bekijk hier een greep uit ons werk in het overzicht. Hier krijg je een idee wat we allemaal doen en wellicht voor jou kunnen betekenen.

BEKIJK ONS WERK

Ons verhaal

Waarom en hoe zijn we begonnen? Wat is onze missie en visie? Lees hier het verhaal over hoe 2 zwagers, na nachtelijke vuurkorfsessies tot een bedrijf kwamen!

LEES ONS VERHAAL

Het E2O Team

Ons team bestaat uit bevlogen vakidioten met elk zijn eigen specialismes. Leer het team beter kennen. Wat ze voor jou kunnen betekenen vertellen ze graag zelf:)

LEER ONS KENNEN

Inzetbare talenten

Om zoveel mogelijk in eigen beheer te houden werken we graag met een vaste pool van mensen waaruit we kunnen putten. Deze voice-over of presentatie talenten maken jouw video helemaal af!

BEKIJK DE TALENTEN

Kennisdeling

De kennis die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan delen we graag met je. Wij hebben geen geheimen en geven hier dan ook een kijkje in onze keuken. Snap je iets niet? Neem gerust contact met ons op!

LEER GRATIS BIJ

Contact

Contact opnemen met ons is kan eenvoudig via 085 – 0516 871. Wil je liever mailen? Dat mag dan naar info@e2omedia.nl. Wij zitten tussen 09:00 en 17:30 op kantoor. Kom gerust eens langs voor een bakje koffie!

BEKIJK ALLE GEGEVENS