Video Commercial Uitproberen? Dat kan! Gratis!

Video commercials zijn misschien een nieuw terrein voor je. Reclamefilms laten maken is een investering. Voor je overgaat tot een opdracht wil je natuurlijk weten wat de kwaliteit is. Het is dan ook fijn dat je eerst een reclamefilm kunt proberen. Proberen? Ja, proberen! Bij E2O Media bieden een GRATIS video commercial in ruil voor een gratis kennismaking! Is dat lef of is dat lef? :)

Inhoud van een video commercial

Het maken van een video commercial is een tijdrovende klus. Een video commercial bestaat uit:

  • Een Pre-productie: De sessie waarin je samen tot het idee van de reclame video komt, een eventueel script opstelt, een shootlist maakt om geen details te missen in de shoot en natuurlijk samen de inhoudelijke kant doorspreekt met het oog op tekst animaties en voice-overs;
  • De video shoot: Het moment van de video opnames zelf. Afhankelijk van de omvang en de eisen van de video productie worden er uren en personeel ingezet. Kleine video producties kennen meestal een enkele cameraman die meteen de audio vastlegt. Grotere producties kennen een of meerdere cameramannen, audiotechnici, gaffers voor de verlichting en natuurlijk meer en duurder materiaal. 
  • De Post-productie: Wanneer alles is vastgelegd tijdens de videoshoot moeten de geschoten beelden en audi tot een geheel worden gesmeed. Dit is de post-productie. Hierin wordt de editing en montage gedaan met behulp van specialistische software.

Additioneel
Een reclame video heeft natuurlijk ook audio en visuals zoals tekst animaties nodig. Deze worden additioneel toegevoegd tijdens de post-productie. Denk aan:

  • Muziek; Het zoeken of zelfs componeren van bijpassende muziek onder een video commercial is een tijdrovend proces.
  • Voice-overs; Een duidelijke stem die over de video commercial klinkt en de boodschap benadrukt is onmisbaar voor iedere reclamefilm. Kies uit onze eigen medewerkers, externe netwerk met voice over artiesten, of stuur een eigen medewerker naar ons toe om de gewenste voice-over vast te leggen.
  • Tekst Animaties: Video commercials worden vooral op mobiel bekeken. Veel mensen hebben echter het geluid uit staan en dan is het fijn dat de reclame boodschap ook tekstueel in beeld verschijnt. Liefst in je eigen huisstijl. We stylen tekstuele animaties handmatig met behulp van onze specialistische software. 
  • Props en filmset; Soms heb je een heuse filmset en attributen (props) nodig om een video commercial kracht bij te zetten. Denk hierbij aan simpele items maar ook aan complete decors.  

Voor algemene tarieven, klik hier. Let wel, de tarieven zijn een richtlijn. Onze offertes worden altijd op maat uitgebracht.

Verwachtingspatroon GRATIS video commercial

Een GRATIS video productie bij wijze van proberen is tof om te doen maar tevens een onzekere investering. Daarom zoeken we naar de perfecte balans tussen kwaliteit, snelheid en essentie. Je krijgt een video commercial tot maximaal 20 seconden die met een goede camera werd geschoten en waarbij de essentie van de reclame boodschap centraal staat middels max 3 tekst animaties. Iedere gratis video wordt opgeleverd in HD resolutie (1920 x 1080) en stereo.

[table id=8 /]

MEER WETEN OVER ONZE DIENSTVERLENING? NEEM CONTACT MET ONS OP!

We vinden het altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen die ons enthousiasmeren met uitdagende projecten. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Laat dan een berichtje achter en we nemen dezelfde werkdag contact met je op voor het maken van een kosteloze en vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor of bij jou op de zaak.

[contact-form-7 id=”161″ /]