Vormgeving
on- en offline!

CREATIEVE VORMGEVING

Een professionele uitstraling begint met een professionele aanpak.

Met behulp van grafische software zoals Adobe InDesign, Illustrator, Photoshop en Lightroom én een dosis van onze creativiteit ontwerpen we de meest pakkende designs. Zowel voor online als offline toepassingen.

Op basis van jouw wensen ontwerpen je design op maat. We geven een 100% tevredenheidsgarantie en leveren de eindproducten direct na de laatste revisie digitaal aan.

De bronbestanden worden opgeslagen op onze server zodat je altijd een kopie van het eindproduct kunt opvragen mocht die verloren zijn gegaan.

Vormgeving voor diverse doeleinde

webdevelopment

Een logo of beeldmerk vormt het boegbeeld van je bedrijfsnaam. Het is hét herkenningspunt voor je doelgroep. Een toekomst waardig logo is uniek, krachtig, tijdloos en doordacht.

We nemen de tijd voor je en inventariseren je wensen onder het genot van een kopje koffie. Op je gemak stellen we je vragen over de achtergrond van je bedrijf, je favoriete kleuren, do’s and don’ts, een beoogde stijl en natuurlijk je eigen ideeën.

Op basis van de inventarisatie gaan wij aan de slag en ontwerpen we je logo op maat.
Je bent daarbij verzekerd van een uniek en exclusief logo met 100% tevredenheidsgarantie.

HUISSTIJL CREATIE

Met alleen een logo heb je nog geen huisstijl. Een huisstijl is de volledige identiteit van een bedrijf. In een huisstijl zijn de naam, het logo, de kleuren, typografie (lettertypes), de vormentaal (stramienen/vlakken/curves/opmaak) en fotografiestijl vastgelegd.

In een brainstomsessie nemen we al je wensen door. Met behulp van grafische software zoals Adobe InDesign, Illustrator, Photoshop en Lightroom én een dosis van onze creativiteit ontwerpen we jouw huistijl.

We leggen de huisstijl gedetailleerd vast in een huisstijlhandboek dat je zowel fysiek als digitaal van ons ontvangt. Het huisstijlhandboek geeft webdevelopers, drukkerijen, fotografen, videobedrijven en grafisch vormgevers duidelijkheid in jouw bedrijfsidentiteit en voorkomt ongewenste wildgroei.

DIGITALE DESIGNS

Wanneer je actief bent op het internet met je bedrijf dan maak je gebruik van digitale designs.
digitale designs kunnen teksten, foto’s, video’s en grafische design bevatten. Wij zorgen voor professioneel opgemaakte digitale designs die jouw identiteit weerspiegelen.

Natuurlijk kom je een heel eind met je smartphone en een handjevol gratis applicaties. Maar voor een echt professioneel resultaat is kennis en kunde een must.

Professionele programma’s
Met behulp van grafische software zoals Adobe InDesign, Illustrator, Photoshop en Lightroom én een dosis van onze creativiteit ontwerpen we de meest pakkende digitale designs.

Voor jou digitale designs verzorgen we drukwerk waardige fotografie en TV waardige video’s compleet met animaties en voice overs conform jouw huisstijl.

We maken digitale designs voor Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube en alle andere denkbare kanalen. De digitale designs worden opgemaakt conform de specificaties van de betreffende kanalen.

Van posts tot advertenties. Van banners tot digital signage. Van thumbnails tot e-books.
Wij maken converterende designs in jouw huisstijl.