LinkedIn profiel optimalisatie

Home » Advertising » LinkedIn advertising » Profiel optimalisatie

Profiel optimalisatie draagt bij aan hoe jij over komt. Met een geoptimaliseerd LinkedIn account kom je sterk, zelfverzekerd en geloofwaardig over. Wie er professioneel uitziet trekt sneller professionals aan. Met deze profiel optimalisatie kunnen wij jou uitstekend helpen. Dit doen wij in een aantal stappen.

Waarom is profiel optimalisatie zo belangrijk

Met een geoptimaliseerd LinkedIn account kom je sterk, zelfverzekerd en geloofwaardig over. Wie er professioneel uitziet trekt sneller professionals aan.

  • Als ondernemer heb je daardoor sneller kans op nieuwe relaties en opdrachten.
  • Als professional in loondienst leg je makkelijker contacten met werkgevers, leveranciers en prospects.
  • Als werkzoekende ben je aantrekkelijker voor werkgevers en headhunters.
profiel optimalisatie

Profiel optimalisatie in 4 stappen

#1 – Fotografie voor je profiel

Fotografie is een belangrijk onderdeel bij jouw profiel optimalisatie. Denk hierbij aan een profiel foto en een omslagfoto, maar ook fotografie voor diverse updates. Fotografie kan op die manier eenheid creëren op je profiel en bijdragen aan een professionele uitstraling.

Meer informatie over social media fotografie.

#2 – Professioneel profiel design

Bij profiel optimalisatie is een goed design enorm belangrijk. Met name je omslagfoto kunnen wij zo ontwerpen dat jouw corebusiness meteen duidelijk is. Hierbij houden we natuurlijk rekening met jouw huisstijl, als die er is. Ook bundelen we al jouw contactgegevens waarop je kenbaar gemaakt wilt worden.

#3 – Goede pitch voor je bedrijf

Niks is belangrijker dan duidelijk kunnen vertellen wie je bent, wat je doet en hoe je iemand kan helpen. Met het maken van deze pitch kunnen wij jou uitstekend begeleiden. We kunnen bijvoorbeeld een audio pitch opnemen maar je kan ook voor de camera gaan staan. Op die manier kun je met je eigen stem vertellen wat je doet. De goede voorbereiding en hulp van ons zorgt er voor dat je dit goed kan vertellen.

#4 – De juiste content kiezen

Bij content op LinkedIn moet je denken aan de diensten/producten die je biedt, werkervaring, opleidingen, certificaten, etc. Daarbij speelt enig bewijs in de vorm van diploma’s of fotografie ook een grote rol. Wij helpen je met het kiezen van de juiste content om te zorgen dat jij het beste tot je recht komt.

Wat onze klanten zeggen

Allsize Webwinkel

Freek Attema

Bijzonder vernieuwend marketing bureau.
Maakt op geheel eigen wijze fantastische reclame boodschappen.
En het leuke is altijd met een vrolijke ondertoon.
Een echte aanrader voor bedrijven die op zoek zijn naar meer naamsbekendheid.

Liquido Fashion & Angela Yoga

Angela vd Burgt

Top service en zeer prettige samenwerking. Echt een aanrader!

Administratiekantoor Kubus Heerenveen

Jan Kruithof

Jos en Hilbert ken ik al een aantal jaren en voor een nieuwe advertentie, aanpassingen op de website en bedrijfsfilms kan ik altijd bij hun terecht.
De slogan van E2Omedia is: Snel, vakkundig & Full-service. En dat klopt volledig.
Geen vage beloften en to the point. Je weet waar je aan toe bent.
Onze website ziet er niet alleen goed uit, maar haalt ook klanten binnen. Zelfs uit Limburg.
Ook over onze Youtube film zijn we heel tevreden.

Key Consultancy & Key Productions

Rogier Trampe

Fijne gasten! Top website opgeleverd!

Liefdevolle Aandacht

Tiny van der Zee

Ik ben al jaren klant bij E20 Media, en het bevalt me erg goed. Ik heb een onderhoud support abonnement voor mijn website Liefdevolleaandacht.nl, waardoor zij de dingen uit handen nemen die horen bij het onderhoud van een goede website. Dat geeft mij een gerust gevoel. Een website moet het gewoon goed doen, het is je visite kaartje. En als er iets is met mijn website pakken ze het meteen op. Bijna altijd dezelfde dag. Het contact is prettig en persoonlijk.

Pensioenvizier

Marcel Wallage

Hilbert en Jos ken ik al weer een paar jaar. Ze geven mij en mijn bedrijf regelmatig gevraagde en ongevraagde(!) zeer gewaardeerde adviezen. Zowel de website als de campagnes zorgen ervoor dat de handel binnenkomt. Goede kerels met een goede dienstverlening.

PensioenVizier

Marcel Wallage

Hilbert en Jos ken ik al weer een paar jaar. Ze geven mij en mijn bedrijf regelmatig gevraagde en ongevraagde(!) zeer gewaardeerde adviezen. Zowel de website als de campagnes zorgen ervoor dat de handel binnenkomt. Goede kerels met een goede dienstverlening.

Ondernemer

Nedal Muhtaseb

Deze kerels zijn inspirerend creatief, de tijd is gekomen om mijn website te laten schitteren.
Te gek!!

Ondernemer

Ramin Ezzat

Super service en afhandeling. Prijs kwaliteit super scherp! Bedankt!

Pensioenvizier

Elleke Hartog

Goed bedrijf, leuke gasten! Doen wat ze zeggen tegen een mooi tarief.

Wijkunnenmeer

Team Wijkunnenmeer

Wauw, wat ben ik blij dat ik bij jullie ben terechtgekomen! Een mooie website die het heel goed doet in Google. Maar dat is pas het begin. Door jullie klantgerichte en pro-actieve houding krijg ik vaak veel meer dan ik vraag. Of dan ik – als digibeet – zelf kan bedenken. In filmpjes laten jullie ons boven onszelf uitstijgen. De creativiteit spat er vanaf.

Laat een review voor ons achter