LinkedIn advertising iets voor jou?

Home » Advertising » LinkedIn advertising

Heb je een persoonlijk profiel én een bedrijfspagina op LinkedIn? Voordat je aan de slag gaat met adverteren is het goed om deze eerst te optimaliseren voor het beste resultaat. Wil je weten hoe? Klik dan hier.

Nu is het tijd voor LinkedIn advertising! Met Linkedin advertising genereer je traffic, stimuleer je conversie en vul je je salesfunnel door inzet van betaalde advertenties.

Dit doen we voor je met LinkedIn adverteren

Doelstellingen stellen. Willen we naamsbekendheid? Willen we de doelgroep overtuigen actie te ondernemen? Of willen we leads? Door een duidelijke doelstelling te stellen kunnen we de campagne kiezen die er het best bij past.

Campagnetype afstemmen. Naast het promoten van je berichten kun je kiezen voor gesponsorde content, dynamische advertenties, tekstadvertenties en gesponsorde InMails rechtstreeks in de LinkedIn berichten inbox van je doelgroep.

Bekijk de targetting

Content bepalen. Samen kijken we naar welke content het relevantst is om te promoten op LinkedIn. We stemmen de content af op de doelstelling en werken actiegericht. Wil je leads genereren? Dan is het LinkedIn Lead Gen Form interessant. Wil je volgers? Dan kun je kiezen voor een actie met een follow button. Andere vormen van content kunnen zijn video’s, berichten en afbeeldingen.

Doelgroep afstemmen. Wie wil je bereiken? Welke functies hebben ze? Wat voor bedrijven wil je targetten? Linkedin beschikt over een gedetailleerde doelgroep targetting voor B2B.

PROFIEL OPTIMALISATIE

  • Fotografie voor je profiel
  • Professioneel profiel design
  • Goede pitch voor je bedrijf
  • We helpen je met je content
Meer info
LinkedIn advertising
LinkedIn advertising

Advertentie formats

We kiezen samen de beste formats voor je campagnes. Je hebt keuze uit tekst advertenties in de bovenkant van je LinkedIn scherm, advertenties die in de nieuws feed worden getoond, gepersonaliseerde advertenties voor je leden of berichtadvertenties.

Budget

We stellen samen een budget voor je campagne vast dat je per dag kunt missen. Per dag aan te passen en te pauzeren op ieder moment. Het minimum budget per campagne is €10,-.

Conversies bijhouden

We rapporteren en evalueren je conversies periodiek. Deze rapportages bevatten o.a. bereik, uitgaven, kosten per klik en kosten per conversie. Op basis van deze rapporten gaan wij de advertenties weer finetunen.

Wat onze klanten zeggen

Allsize Webwinkel

Freek Attema

Bijzonder vernieuwend marketing bureau.
Maakt op geheel eigen wijze fantastische reclame boodschappen.
En het leuke is altijd met een vrolijke ondertoon.
Een echte aanrader voor bedrijven die op zoek zijn naar meer naamsbekendheid.

Liquido Fashion & Angela Yoga

Angela vd Burgt

Top service en zeer prettige samenwerking. Echt een aanrader!

Administratiekantoor Kubus Heerenveen

Jan Kruithof

Jos en Hilbert ken ik al een aantal jaren en voor een nieuwe advertentie, aanpassingen op de website en bedrijfsfilms kan ik altijd bij hun terecht.
De slogan van E2Omedia is: Snel, vakkundig & Full-service. En dat klopt volledig.
Geen vage beloften en to the point. Je weet waar je aan toe bent.
Onze website ziet er niet alleen goed uit, maar haalt ook klanten binnen. Zelfs uit Limburg.
Ook over onze Youtube film zijn we heel tevreden.

Key Consultancy & Key Productions

Rogier Trampe

Fijne gasten! Top website opgeleverd!

Liefdevolle Aandacht

Tiny van der Zee

Ik ben al jaren klant bij E20 Media, en het bevalt me erg goed. Ik heb een onderhoud support abonnement voor mijn website Liefdevolleaandacht.nl, waardoor zij de dingen uit handen nemen die horen bij het onderhoud van een goede website. Dat geeft mij een gerust gevoel. Een website moet het gewoon goed doen, het is je visite kaartje. En als er iets is met mijn website pakken ze het meteen op. Bijna altijd dezelfde dag. Het contact is prettig en persoonlijk.

Pensioenvizier

Marcel Wallage

Hilbert en Jos ken ik al weer een paar jaar. Ze geven mij en mijn bedrijf regelmatig gevraagde en ongevraagde(!) zeer gewaardeerde adviezen. Zowel de website als de campagnes zorgen ervoor dat de handel binnenkomt. Goede kerels met een goede dienstverlening.

PensioenVizier

Marcel Wallage

Hilbert en Jos ken ik al weer een paar jaar. Ze geven mij en mijn bedrijf regelmatig gevraagde en ongevraagde(!) zeer gewaardeerde adviezen. Zowel de website als de campagnes zorgen ervoor dat de handel binnenkomt. Goede kerels met een goede dienstverlening.

Ondernemer

Nedal Muhtaseb

Deze kerels zijn inspirerend creatief, de tijd is gekomen om mijn website te laten schitteren.
Te gek!!

Ondernemer

Ramin Ezzat

Super service en afhandeling. Prijs kwaliteit super scherp! Bedankt!

Pensioenvizier

Elleke Hartog

Goed bedrijf, leuke gasten! Doen wat ze zeggen tegen een mooi tarief.

Wijkunnenmeer

Team Wijkunnenmeer

Wauw, wat ben ik blij dat ik bij jullie ben terechtgekomen! Een mooie website die het heel goed doet in Google. Maar dat is pas het begin. Door jullie klantgerichte en pro-actieve houding krijg ik vaak veel meer dan ik vraag. Of dan ik – als digibeet – zelf kan bedenken. In filmpjes laten jullie ons boven onszelf uitstijgen. De creativiteit spat er vanaf.

Laat een review voor ons achter