ADVERTEREN MET RESULTAAT

Home » Advertising » Facebook adverteren

Wil jij een converterende advertentie op Facebook? Wil jij je boodschap, producten of aanbieding snel en doeltreffend aan een groot publiek kenbaar maken? Laat E2O Media je Facebook advertenties beheren en je hebt gegarandeerd resultaat.

Met ongeveer 1,3 miljard actieve gebruikers wereldwijd is Facebook the place to be als jij je boodschap, aanbieding of mededeling aan een groot publiek kenbaar wilt maken. Facebook adverteren is nog altijd een heel doeltreffende manier om bij je doelgroep te komen, ook zakelijk. Met Facebook adverteren kun je doelgericht en tegen een te controleren budget je advertenties inzetten waardoor je per direct traffic op je website kunt vergroten.

Bij E2O media maken wij pakkende en converterende uitingen middels foto en video en weten we met de juiste aanvullende teksten de perfecte facebook advertentie voor je te maken.

Ben je nieuwsgierig wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? We gaan graag met je in gesprek om de kansen en uitdagingen door te spreken. Facebook Adverteren is maatwerk en elk bedrijf verdient een andere aanpak. Wij starten dan ook altijd met een kennismakingsgesprek waarin we goed kunnen inventariseren wat er nodig is om voor jouw bedrijf de perfecte campagne op te bouwen.

De voordelen van Facebook adverteren

  1. Snel en doeltreffend
  2. Ruime target mogelijkheden
  3. Goedkoop en beheersbaar
  4. Makkelijk en snel schakelen
  5. Veel data om te analyseren
  6. Iedereen zit op Facebook

Onze werkwijze

Wij starten altijd met een persoonlijk kennismakingsgesprek waarin we goed kunnen inventariseren wat er voor jouw bedrijf nodig is. Op basis van dat gesprek maken we een plan van aanpak.

Binnen het plan van aanpak bepalen we, uiteraard in samenwerking met jou, welke uitingen we gaan inzetten voor de advertenties. Daarnaast stemmen we samen de gewenste doelgroep af zodat we de uitingen daar op aan kunnen laten sluiten. Het doel hierbij is om een zo hoog als mogelijk converterende Facebook advertentie te maken. Idealiter werken we met meerdere gelijktijdig ingezette Facebook advertenties zodat we kunnen meten welke uitingen het beste converteren. Op basis van de verkregen data kunnen we dan snel schakelen en aanpassingen doen in de advertenties.

Natuurlijk is het aantal Facebook advertenties en het aantal campagnebeheer uren afhankelijk van je budget maar bij E2O Media mag je er op vertrouwen dat we voor elk budget een passende werkwijze kunnen bieden. En je mag erop vertrouwen dat we altijd voor het hoogste doel gaan met evenveel enthousiasme.