Facebook adverteren met resultaat!

Home » Advertising » Facebook adverteren

Wil jij een converterende advertentie op Facebook? Wil jij je boodschap, producten of aanbieding snel en doeltreffend aan een groot publiek kenbaar maken? Laat E2O Media je Facebook advertenties beheren en je hebt gegarandeerd resultaat.

Met ongeveer 1,3 miljard actieve gebruikers wereldwijd is Facebook the place to be als jij je boodschap, aanbieding of mededeling aan een groot publiek kenbaar wilt maken. Facebook adverteren is nog altijd een heel doeltreffende manier om bij je doelgroep te komen, ook zakelijk. Met Facebook adverteren kun je doelgericht en tegen een te controleren budget je advertenties inzetten waardoor je per direct traffic op je website kunt vergroten.

Bij E2O media maken wij pakkende en converterende uitingen middels foto en video en weten we met de juiste aanvullende teksten de perfecte facebook advertentie voor je te maken.

Ben je nieuwsgierig wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? We gaan graag met je in gesprek om de kansen en uitdagingen door te spreken. Facebook Adverteren is maatwerk en elk bedrijf verdient een andere aanpak. Wij starten dan ook altijd met een kennismakingsgesprek waarin we goed kunnen inventariseren wat er nodig is om voor jouw bedrijf de perfecte campagne op te bouwen.

facebook adverteren

De voordelen van Facebook adverteren

 • Snel & doeltreffend
 • Ruime target mogelijkheden
 • Goedkoop en beheersbaar
 • Makkelijk en snel schakelen
 • Veel data om te analyseren
 • Iedereen zit op Facebook

De voordelen van Facebook adverteren

 • Snel & doeltreffend
 • Ruime target mogelijkheden
 • Goedkoop en beheersbaar
 • Makkelijk en snel schakelen
 • Veel data om te analyseren
 • Iedereen zit op Facebook
facebook adverteren

Nieuwsgierig naar
de mogelijkheden?

085 – 0516 871

Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 09:00 en 17:30.

Contact opnemen

Onze werkwijze

Wij starten altijd met een persoonlijk kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen wij goed inventariseren wat er voor jouw bedrijf nodig is. Op basis van dat gesprek maken we een plan van aanpak.

Binnen het plan van aanpak bepalen we samen welke uitingen we gaan inzetten voor de advertenties. Daarnaast stemmen we samen de gewenste doelgroep af zodat we de uitingen daar op aan kunnen laten sluiten. Het doel hierbij is om een zo hoog als mogelijk converterende Facebook advertentie te maken. Idealiter werken we met meerdere gelijktijdig ingezette Facebook advertenties zodat we kunnen meten welke uitingen het beste converteren. Op basis van de verkregen data kunnen we dan snel schakelen en aanpassingen doen in de advertenties.

Natuurlijk is het aantal Facebook advertenties en het aantal campagnebeheer uren afhankelijk van je budget maar bij E2O Media mag je er op vertrouwen dat we voor elk budget een passende werkwijze kunnen bieden. En je mag erop vertrouwen dat we altijd voor het hoogste doel gaan met evenveel enthousiasme.

Wat onze klanten zeggen

Allsize Webwinkel

Freek Attema

Bijzonder vernieuwend marketing bureau.
Maakt op geheel eigen wijze fantastische reclame boodschappen.
En het leuke is altijd met een vrolijke ondertoon.
Een echte aanrader voor bedrijven die op zoek zijn naar meer naamsbekendheid.

Liquido Fashion & Angela Yoga

Angela vd Burgt

Top service en zeer prettige samenwerking. Echt een aanrader!

Administratiekantoor Kubus Heerenveen

Jan Kruithof

Jos en Hilbert ken ik al een aantal jaren en voor een nieuwe advertentie, aanpassingen op de website en bedrijfsfilms kan ik altijd bij hun terecht.
De slogan van E2Omedia is: Snel, vakkundig & Full-service. En dat klopt volledig.
Geen vage beloften en to the point. Je weet waar je aan toe bent.
Onze website ziet er niet alleen goed uit, maar haalt ook klanten binnen. Zelfs uit Limburg.
Ook over onze Youtube film zijn we heel tevreden.

Key Consultancy & Key Productions

Rogier Trampe

Fijne gasten! Top website opgeleverd!

Liefdevolle Aandacht

Tiny van der Zee

Ik ben al jaren klant bij E20 Media, en het bevalt me erg goed. Ik heb een onderhoud support abonnement voor mijn website Liefdevolleaandacht.nl, waardoor zij de dingen uit handen nemen die horen bij het onderhoud van een goede website. Dat geeft mij een gerust gevoel. Een website moet het gewoon goed doen, het is je visite kaartje. En als er iets is met mijn website pakken ze het meteen op. Bijna altijd dezelfde dag. Het contact is prettig en persoonlijk.

Pensioenvizier

Marcel Wallage

Hilbert en Jos ken ik al weer een paar jaar. Ze geven mij en mijn bedrijf regelmatig gevraagde en ongevraagde(!) zeer gewaardeerde adviezen. Zowel de website als de campagnes zorgen ervoor dat de handel binnenkomt. Goede kerels met een goede dienstverlening.

PensioenVizier

Marcel Wallage

Hilbert en Jos ken ik al weer een paar jaar. Ze geven mij en mijn bedrijf regelmatig gevraagde en ongevraagde(!) zeer gewaardeerde adviezen. Zowel de website als de campagnes zorgen ervoor dat de handel binnenkomt. Goede kerels met een goede dienstverlening.

Ondernemer

Nedal Muhtaseb

Deze kerels zijn inspirerend creatief, de tijd is gekomen om mijn website te laten schitteren.
Te gek!!

Ondernemer

Ramin Ezzat

Super service en afhandeling. Prijs kwaliteit super scherp! Bedankt!

Pensioenvizier

Elleke Hartog

Goed bedrijf, leuke gasten! Doen wat ze zeggen tegen een mooi tarief.

Wijkunnenmeer

Team Wijkunnenmeer

Wauw, wat ben ik blij dat ik bij jullie ben terechtgekomen! Een mooie website die het heel goed doet in Google. Maar dat is pas het begin. Door jullie klantgerichte en pro-actieve houding krijg ik vaak veel meer dan ik vraag. Of dan ik – als digibeet – zelf kan bedenken. In filmpjes laten jullie ons boven onszelf uitstijgen. De creativiteit spat er vanaf.

Laat een review voor ons achter