Meer inkomsten door advertising

Advertising ofwel adverteren in het Nederlands is een doeltreffende manier om snel resultaat te behalen, mits goed ingestoken. Je kunt op vele manieren adverteren en op veel verschillende kanalen.

De meeste mensen zijn wel bekend met advertenties in Google door het inzetten van Google Ads. Ook een Facebook advertentie is niet heel onbekend. Maar adverteren in YouTube of je YouTube kanaal open zetten voor advertenties is voor veel ondernemers nog vrij nieuw. Wist je dat je geld kunt verdienen zonder geld uit te geven met YouTube? Wij wel en we vertellen je graag hoe.

Met E2O Media haal je een full-service partner in huis die je kan helpen met alle vormen van online en offline adverteren. Ons hoogste doel is niet de advertentie, de plaatjes, video’s of welke uiting dan ook die we voor je maken…Nee, ons hoogste doel is het resultaat dat we er voor jou mee kunnen behalen. Ofwel, wij zijn pas tevreden als jij meer omzet genereert, meer websitebezoekers hebt, meer boekingen krijgt. Maar net wat je nodig hebt:)

Rendabele strategie

Wil jij een rendabele advertentie strategie inzetten voor je bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten en we helpen je graag verder met een goed advies of zelfs een scan van je huidige strategie. Een dergelijk gesprek kost niks en levert een heleboel inzicht op. Misschien leg je onze voorgedragen verbeterpunten bij je huidige partij neer, maar wij gokken erop dat je jezelf af zult vragen waarom ze hier niet op gekomen zijn en dan staat onze deur natuurlijk wagenwijd voor je open. Sta jij open voor een kijkje naar je huidige strategie? Wij zitten er klaar voor.

advertising

Advertising mogelijkheden

advertising google ads

Wij maken grafische, video en andere creatieve creaties voor o.a. Google Ads. Deze zetten we in op het kanaal waarbij voor jou de grootste winst te behalen is. Door het inzetten van gerichte advertenties in Google Ads zorgen wij dat je bedrijf beter scoort.

Meer info over google ads
advertising facebook

Facebook advertising

Met ongeveer 1,3 miljard actieve gebruikers wereldwijd is Facebook the place to be als jij je boodschap, aanbieding of mededeling aan een groot publiek kenbaar wilt maken. Daarom is adverteren op Facebook nog altijd een waardevolle investering.

Meer info over Facebook advertising
advertising linkedin

LinkedIn advertising

Wanneer je persoonlijk LinkedIn profiel en je LinkedIn bedrijfspagina zijn aangemaakt en geoptimaliseerd is de tijd rijp voor LinkedIn advertising. Met Linkedin genereer je traffic, stimuleer je conversie en vul je je salesfunnel door inzet van betaalde advertenties.

Meer info over LinkedIn advertising
webdevelopment videoproducties

VRIJBLIJVEND GESPREK?

Wij laten je zien waar de kansen liggen en waar je snel resultaat kunt behalen. Deze ‘quick wins’ leggen we helder en duidelijk uit zodat jij er mee aan de slag kunt. Een dergelijk gesprek kost je niks, is vrijblijvend en levert je ten alle tijde goede informatie op!

Contact opnemen
webdevelopment videoproducties